Jól sikerült az OTP első féléve. A hitelintézet adózás utáni eredménye 106,2 milliárd forint lett, ami több mint két és félszerese a tavalyinak. A második negyedév nettó profitja 71,9 milliárd forint lett, ez több mint a duplája az egy évvel ezelőttinek – írja a vg.hu.

Kelet-Közép-Európában stabil maradt a nyereség, az első hat hónapban 95,3 milliárd forint nettó profitot termeltek a térség bankjai, a magyarországi alaptevékenység, az OTP Core ezen belül 59,6 milliárd forintot hozott. Az orosz és ukrán bankoknál komoly fejlődés következett be. Ezek a leánycégek tavaly az első hat hónapban még 25,2 milliárd forintos veszteséget okoztak csoport szinten, az idén viszont már 10,9 milliárd forintos nyereséget termeltek.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CHEWBACCA
Gyarapszik a PI-CSÁNYI vagyon! 20 év alatt többre vitte, mint a Károlyi + Wesselényi családok 200 év alatt összesen!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Csányi? Rohadék uzsorás! És mellé még geczi is!
CHEWBACCA
Gyarapszik a PI-CSÁNYI vagyon! 20 év alatt többre vitte, mint a Károlyi + Wesselényi családok 200 év alatt összesen!!!
Zsófianna
@human: Magyarokon hozza be a kinti veszteségeit.
papa.49
A fütyisz,meg a hazugovics első bejelentése volt 2010. ben ,,megrendszabályozzuk a bankokat, a bankárokat,, hát mondhatni TÖKÉLETESEN VÉGREHAJTOTTÁK!!!
A bankok, a bankárok mára már teljesen kirabolják az embereket, a családokat, gondolom ha nem ,,rendszabályozzák,, meg őket akkor mi lenn))))))
Ez is csak egy méretes hazugság volt a dádé részéről!!!
telegdilaci
@human: Mocskos tolvajok! kettős mércét alkalmaznak még ebben is Viktorék is többe nézik a bocskorosokat,mint a Magyarországiakat! onnan is látszik a Magyarországi lakcímmel rendelkező Magyar nem szavazhat,levélben,de a Kettős állampolgárságú külhoni igen még akkor is ha angliában együtt egy lakik a Magyarral! gyalázat!!!
human
@telegdilaci: Orbánnak sikerült elérnie, hogy szimpátiám a külföldön élő magyarokkal jelentősen csökkenjen. Orbán itt is pávatáncol. Hisz Brüsszeltől rosszul veszi a közbeszólásokat, míg az nem zavarja, ha családaikkal külföldön élők beleszólhatnak az itthoni magyarok életébe.
A miért itt mindenkinek nyilvánvaló gondolom. A külföldi magyarok közül akik hajlandóak elmenni szavazni 95%-a fidesz szavazó. Hisz messziről a demagóg, átlátszó duma szép beszédnek tűnik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.