Szinte semmit nem lehet megtudni Mengyi Roland önéletrajzából arról, mit csinált a politikus 2010 előtt, úgyhogy utánajártunk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@dr. prédikátor: sok Hvásárhelyi ismerősöm is ezt gondolta Lázár-nevű harmadrangú táskahordozóról, s most nézzétek és lássátok szemeitekkel! =))
dr. prédikátor
@RonaGyuri: Egyszer lejár az idejük ! remélem előbb mint utóbb!!!
Ludmilla
ez nem csak a nagypolitikában szokásos,a rendszerváltás tájákán tsz elnök sofőrökből üzemvezetők lehettek,és hihetetlenül meggazdagodhattak
yvette
Ok, azt már tudjuk, hogy Mengyi az emberi elmével szinte már felfoghatatlan mértékben korrupt senkiházi gennyláda, de mi van a másik gennyládával, a Petrással? Az ilyen adócsaló sikkaszókkal mikor foglalkoznak?
yvette
Bár már Petrással nem kell foglalkozni. Az élet nagy rendező, busásan megbüntette őt! Mára már elszegényedett, tönkrement, a cipője mellett jár, nincs 1 ruppója sem. Csak adóssága van ennek a hiteltelen senkiházinak! Mondjuk mindig is az volt! Annyi embert becsapott és átvert, hogy nem is járhatott másképp! Undorító hernyó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.