17 éves, gyermekotthonban lakó lány lophatta el a kéthónapos staffordshire terriert, bár az otthonban tilos az állattartás. A kutyakölyöknek ismeretlen drogot adtak be, ami nagy kínokat okozott neki, és végül az életébe került.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
@qxy: - egészen elképesztően szomorú és ugyanakkor mélységesen felháborító. :-(
qxy
@oncogito: Sajnos igen. Tudod milyen volt az az eset .- Dolgozok egy nagy húsboltba, sok ember, sok vásárló,bejön egy fiatal család, gyerekkel, Látom vidámak ,boldogok és messzebb állva halkan beszélgetnek és néznek rám. Nem tudtam mi az oka de amikor el fogytak a vevők, oda jöttek és így szóltak.
.- Ugye nem is emlékszik ránk?
.- Sajnos nem.
.- Magya jött az otthonba zenélni, verseket mondani és mi alig vártuk hogy jöjjön. nekünk akkor volt karácsony. Mi a párommal ott ismerkedtünk, meg, van szép kis lányunk és azokat a verseket és zenéket tanítjuk neki amit maga tanított nekünk. Utána együtt sírtunk hárman össze borulva legalább egy percig.
oncogito
@qxy: - Istenem, az ilyen pazarlás, amit ezek a lelketlen gondozók tesznek a gyerekek fejlődésével, életével, jövőjével -- ezerszer, tízezerszer nagyobb bűn, mint bármennyi milliárd euró, vagy dollár elsíbolása.
Csak mélységes hála, köszönet és elismerés azoknak, akik az ilyen sötétségbe visznek kis világosságot, melegséget. ;-(
qxy
Az volt a szép amikor négy meg öt gyermeket gondoztam egyszerre . 3 hónapos volt a legkisebb, hat hónapos a legnagyobb. Négy öt gyermek, félévig nálad. majd mehettek ki Amerikába.Csodás dolog. Csak az állam ebbe is bele szart de ez nagyon hosszú történet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.