Évtizedek óta borzolja a kedélyeket a Római-partra tervezett mobilgát ötlete, azaz a nem megoldott árvízvédelem miatt szenvedők és a partot természetességében szeretők közti konfliktus. Egy dologban azonban mindenki egyetért: a Római rehabilitációja szükséges lenne, mégis, ezzel a kérdéssel senki nem foglalkozik. De azt sem tudjuk, hogy egyáltalán meglesz-e a sokat citált mobilgát, és ha igen, mikor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,A Római-partra már 1978 óta terveznek gátat, viszont a 2000-es évek óta a part beépítése is felgyorsult, annak ellenére, hogy a terület hivatalos besorolása továbbra is hullámtér, ami azt jelenti, hogy a folyó évente többször is elöntheti, de ilyenkor a főváros nem köteles biztosítani az itteni ingatlanok védelmét, az ide építkezők pedig mindennek tudatában voltak. "

Ez még azt is jelenti, hogy sok építési engedélyt, a még Tarlós vezette önkormányzat adott ki.
Lehet, hogy arra gondoltak, majd több támogatójuk lesz, ha gátat akarnak építeni csilliárdokért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.