Molnár Gyula, a szocialista párt elnöke a Hír Tv-nek azt nyilatkozta: bár jogilag következmények nélkülinek tartja az október 2-ai népszavazást, a párt kész támogatni a Fideszt a kvótaháborúban.

„Feleslegesnek tartjuk jogi értelemben, kockázatosnak Európa szempontjából. Egyébként hogyha ez a kérdés majd bármikor fel fog vetődni, akkor mi is készen állunk, hogy támogassuk a kormányt a kötelező kvóták elleni harcában”

- mondta Molnár.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
"Az MSZP kész lenne támogatni a kormányt a kötelező kvóták elleni fellépésben abban az esetben, ha az Európai Unió valóban tervezne ilyen lépéseket – mondta Molnár Gyula pártelnök Magyarország élőben című műsorunkban."

Csak a gyengébb értelmi képességű jobberek kedvéért lefordítom magyarra az interjút:
"Az MSZP kész lenne támogatni a kormányt ... ha az Európai Unió valóban tervezne ilyen lépéseket."
(Olvasás és szövegértés általános iskola 3. osztály)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Nem mindegy, melyik embercsempésznek fizetsz!
Amelyik a tgk. platóján letakar a raklapok között, az egy kicsit olcsóbb, de sokkal rizikósabb. Inkább keresd a sötét-szemüvegest, vegyél tőle letelepedési kötvényt, aznap este már szállást és vacsorát is kapsz a pénzedért, és holnap este már a Szajna-parton sétálhatsz...
Béla333
Majd támogassátok egymást 2018-tól a "nagykoalícióban"!
Papuska1
Mi történt? Nem azért, mintha bármely ép ésszel élő itt lakó ember normális állapotában támogatná azt, hogy a gazdagabb és erősebb nyugati országok kimazsolázzák a migránsokat, és azokat, akiknek minimális esélye sincs a beilleszkedésre, sőt veszélyesek, szétszórják a volt kelet-Európában. Ezt ép eszű ember nem támogathatja! Ugyanakkor a politika általában felülírja a józan észt. Komolyan meglep, hogy a szokásos tisztelletkörök leírása után az MSZP tőle teljesen szokatlanul az ésszerű döntés mellé állt. Történnek még csodák! Írnék valami gúnyosat, de most nem megy. Bizony megleptek! Ez is ritkán fordul elő.
aremy
@Hellcat: nem barom csak szőke nő a szentem.
Desischado
Én remélem erősen, hogy ez taktikai lépés a részükről. Ha nem nálam most vágták el magukat örökre.
kkalman
Csak halkan súgom a Molnárnak, hogy a fitymasz segg már foglalt. Oda a kdnp szorult be. Az orbáni hátsóba meg a Semijen Zsoca. Kár erőlködnie. Több segg nincs, ahová beszorulhatna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.