Kósza hír volt a tegnapi sajtóban (egyáltalán nem a kormány propagandalapjaira gondolok), hogy Szíriában rekedt egy magyar nő, aki 16 éve él távol – igen, önszántából! – szülőhazájától. Mónika történetét elsőként a Blikk hozta le és – szerintem kijelenthetjük – közepes érdektelenségbe fulladt. Röviden: a 41 éves nő Budapesten ismerte meg leendő férjét, és követte Szíriába. Mert a szerelem már csak ilyen: vak. Szíria élhető, normális hely volt. Egészen 2011-ig, amíg be nem ütött az arab tavasz és polgárháborúba nem süllyedt az ország. Három éve férje, Man taxijával összeütközött egy katonai vezető kocsijával, és összeszólalkozott vele. Mónika és a gyerekek azóta nem látták őt, ugyanis börtönbe került, semmit nem tudnak róla.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
Rühes kutya, repedtvalagú szarházi kölyke.
szép új világ
Azt ajánlom Mónikának vegyen magyar állampolgárságot Tónitól. Megfogja látni hogy, azonnal beindul a gépezet, ahogy megérzik a pénz szagát!
Ludmilla
nem intézkedik,mert semmi köze a migránsok állítólagos akcióihoz,egyébként is nagy ívben tesznek a kisember gondjaira...ez a cinikus kis senkiházi a külügy vezetője,nem nevetséges?
soljanka
Ezt is érdemes elolvasni: (a "segítő nagykövetség")

divany.hu/shopaholic/20...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.