Az oktatási jogok biztosához fordul az MSZP, amiért Orbán Viktor több helyen is szerepel egy nyolcadikos történelemkönyvben - írja a Népszava. A párt követeli, hogy azonnal vonják vissza a tankönyvet.

Orbán takarodjon a tankönyvekből! – követeli az MSZP

Kunhalmi Ágnes, az ellenzéki párt oktatáspolitikusa szerint, miután a Fidesz államosította a 17 milliárd forintos tankönyvpiacot, most saját ideológiájának terjesztéséhez és a kormány aktuálpolitikai gyűlöletkampányához használja fel az egyre alacsonyabb színvonalú tankönyveket is.

Mint korábban megírtuk, először a Kiskunhír számolt be arról, hogy az egyik, frissen átdolgozott tankönyvben három helyen is szerepel a miniszterelnök, az egyik megjelenés egy brüsszeli, migránsokról szóló beszédet is idéz tőle.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Tényleg nem normális ott senki sem? Hogyan szabad engedélyt adni ilyen "direkt-propaganda" tankönyvbe emelésére..? Vagy pont az ellenhatás kiváltása volt a cél? Egyszerűbb lett volna a tankönyv helyett elrendelni a "Demokrata", a "Magyar idők", vagy 888 -nevű állítólagos sajtótermékből oktatni a kiszemelt áldozatokat. Olyan kínos ez az egész ügy, mint templomi esküvőn az "igen" helyett felharsanó hangos fingás... (Bocs...)
Kutyuska
@Ludmilla: Egyetértek, viszont amíg Orbán hatalmon van, korrekt tankönyvekre nem számíthatunk.
Kovács Gizella
Jó lenne, ha a közéletből is takarodna a sleppjével együtt !
Ludmilla
@Kutyuska: korrekt tanárokra annál inkább
Kutyuska
@Ludmilla: Igen, valamint a gondolkodásra képes szülőkre, akik elmagyarázzák a gyerekeiknek (koruknak megfelelő szinten), hogy mi a valóság és mi a hazugság abból, ami a médiából ömlik rájuk, valamint arra, hogy a politika a profi hazudozók és gátlástalan emberek műfaja.
kukac50
Habony szipogós képét is oda kellett volna tenni Orbán mellé! Oda írva mellé ilyenek ne legyetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.