Alföldi Róbert terjedelmes interjút adott a Mandinernek. Remek írás. Sok minden kiderült az Nemzeti Színház korábbi igazgatójáról. Ugye azt eddig is tudtuk, hogy üldözik – mondjuk, ha valóban így lenne, akkor valószínűleg nem dolgozna állami színházaknak is, de ezt most egy mellékszál. Az egyik legérdekesebb része a beszélgetésnek az, amikor a hazáról folyik a beszélgetést.

Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grumpycat
@Eriksson: Semmi baj. Majd iszunk egy sört.
oncogito
@Szókrakész: - sok jó magyar él ott! Ha hirtelen mind visszajönne, akkor lenne jó világ.
Lenne ész, értelem, hatékonyság.
Ami mostanság hiánycikk.
Csizmás Kond
@csapnivalo: a lényeg azért érthető...:)
Csizmás Kond
Naszóval ez a senkiföldi azért nem megy el mert próbából eljárt de a kutyának sem kell, sem a személye sem a buzi viselkedése sem az ebből ihletődő rendezői szarsága. Azért sír mert amit valaha megengedtek neki, hogy a nemzeti színházat buzikuplerájnak használja ma ott és máshol sem engedik szóhoz jutni.
...az sorsát a saját szexuálisan vezérelt karaktergyengeségének köszönheti.
Csizmás Kond
@Grumpycat: ...mondanám az anyád picsája de szerintem anyád sincs ...valami kémcsőkatyvalék lehetsz különben több műveltség szorult volna beléd... szűk volt a kémcső...ennyi fért bele.
Grumpycat
@Csizmás Kond: Tudnod kell, hogy az emberek nem ok nélkül ragaszkodnak a középszerűhöz, a zavaroshoz és a vajákoshoz, az illúziókhoz és a szobatiszta félismeretekhez, tehát a műveletlenséghez. Mert a műveltség annyi, mint igazságnak - minden dolog igaz ismeretének - feltárása és elviselése. S az igazat elviselni mindig nagyon nehéz. A műveltséghez, tehát a valóság és igazság megismeréséhez, rendkívüli bátorság kell. Azonban te gyáva vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.