Ezen a héten van a tévészékház ostromának tízéves évfordulója. A HVG legfrissebb számában Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, valamint az LMP éléről mostanában távozó Schiffer András publicisztikája olvasható az eseményekről, okokról és a lehetséges következményekről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Horizont: Minden jel szerint 2006-ban Gyurcsány szinte egyszemélyben nyerte meg a választásokat az MSZP-nek, holott már a háttérben meg volt beszélve, hogy a Fidesz jön.
Erre kitör a balhé, de titkosítják a Fidesz érintettségét, (megmondták végre a Ferinek, hogy 2010-ben mindenképpen a Fidesznek KELL jönni). Amiben elszámították magukat, az a 2/3-os győzelem, és az, hogy a Fidesz mohó lett, és elhessegette az MSZP/Gyurcsányékat a husos fazék elöl. Ez az ami miatt hőbörögtek a "demokratikus" oldalon levők!

Amit leírtam, az a saját képzeletem szüleménye, bármi azonosság a valósággal/igazsággal a véletlen műve!
Béla333
@Horizont: Hogy kizárt az együttműködés Orbán és Gyurcsány között?
Nem látsz még ezen cikkek után sem semmi ilyet?
Még Gyurcsány is azt nyilatkozta a Figyelőben, hogy a pártpénztárnokok rendszeresen egyeztettek a lopott pénzekről! Kizárt dolog??!!
Yoda69
„A rendelkezésre álló, részben nyilvánosságra került, részben titkosított információk szerint a Fidesz legfelső köre, a pártelnökkel egyeztetve készítette elő a zavargásokat.”

Asszem ez a lenyeg egesz 2006 mogott. Fel kellene oldani a titkositast, hogy vegre tisztan lassunk, de asszem ez nem all a fideSS erdekeben,
Béla333
@Horizont: 05.20-ra
A közös mutyi akkor is működhet, ha a beosztottak egyeztetik, hajtják végre és nem a főnökök.
Éppen elég, hogy a főnökök tudtával, utasítására végzik, nem?
Béla333
@Yoda69: 05.39-re
Lehetősége lett volna Gyurcsánynak a Fidesz szerepét elénk tárni, bizonyítékokkal.
Volt rá 3 és fél év, hogy a titkosszolgálatok vagy a rendőrség összeállítson egy olyan anyagot, ami megáll a lábán.
Akkor most nem azon kellene sóhajtozni, hogy miért titkos és ki is titkosította a Fidesz érintettségét bizonyító anyagokat!
Yoda69
@Béla333: Jogos. Gondolom akkor o sem gondolt ra hogy eddig fajulnak a dolgok. Most meg mar keso banat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.