Az unió maradjon a nemzetek Európája - ezt fogja képviselni a magyar miniszterelnök a visegrádi országokkal együtt a pénteki, pozsonyi uniós csúcstalálkozón a Miniszterelnökséget vezető miniszter ismertetése szerint. Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján hozzátette: kezdeményezni fogják azt is, hogy a hatáskörén túlterjeszkedő Európai Bizottság térjen vissza végrehajtó funkciójához. A tárcavezető elmondta, a Brexit utáni közösségről tárgyaló uniós találkozón a közép-európai térség országai a legfontosabb feladatként szólnak majd a bolgár határvédelem támogatásáról, hiszen "Európa jövője most a bolgár-török határon dől el". A térség országai hangsúlyosan szólnak majd a közép-európai együttműködésről, és közös piacuk megerősítéséről, az uniós hadsereg szükségességéről és a Frontex megerősítéséről. Emellett egységesen állnak ki a V4-ek az európai költségvetési szigor mellett is - ismertette Lázár János.

Forrás: promenad.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Orbán azt képviseli, hogy ne legyen semmiféle szorosabb együttműködés az Unió tagállamai között az igazságszolgáltatásban vagy a hírszerzésben, mert akkor a sok lopást, korrupciót, bűncselekményeket már nem tudja Polt elmaszatolni.
Inkább ez a hazaáruló kivezeti az országunkat az Unióbol!
Béla333
A saját maffiaállamát képviseli, semmi mást!
F_Viktor
@Béla333: Igen, orbán csak a haverjait (köteles, mészáros, habony, garancsi, eltolcsy, lézer, kósa, szíjjas, stb), a családját képviseli nagy (anyagi)sikerrel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.