Jávor Benedek! Miért?! Ez is szerepel abban a rapszodikus hangulatú közleményben, amit a "Római partért Egyesület" adott ki csütörtökön kora délután. Az Egyesületet helyi ingatlantulajdonosok hozták létre a Tarlós István-féle mobilgát tervének támogatására. Írásukban többek között azt pedzegetik, hogy a mobilgát megépítése ellen küzdő PM-es európai parlamenti képviselő többek között emberiség elleni bűncselekményt, illetve közösség tagjai elleni erőszakot követhet el.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
külön ki kell emelni, hogy az akció főszervezője: Egri Gábor, a Száz leggazdagabb magyar lista szereplője, akinek Holiday Beach Budapest nevű szállodája az árvíz által leginkább fenyegetett római parti ingatlanok egyike, ahogy a többség ő is árvizes terülere építkezett! =))
Vihart Szarok
@RonaGyuri: Majd kárenyhítés címén jól jön az!!!
Grumpycat
Nem értem ezt a cirkuszt a római gát körül. Sima ügy, a rómain VAN GÁT. A gáttól a Duna felé eső terület az ÁRTÉR. Aki ott ingatlant vásárolt, az rajta is van a tulajdoni lapon, és azért vette annyiért, amennyiért.
Aki mobilgátat akar a rómaira, az köztörvényes és ökobűnöző. A természetet megbaszni nem lehet. Egyszerűen csak fákat kell írtani, mert a fideszcsürhének ettől van merevedése, plusz jó indok a lopásra. Basszon meg minden fideszest valami nagy barnamedve. Felőlem lehet akár jeges is, elvégre libsi vagyok.
RonaGyuri
@Grumpycat: A dolog lényege, hogy nem csak a partizánok építkezetk ott, hanem (állítólag Tarlós és Tompika érdekeltségében) lakópark is épült! Na azóta kimelt cél a parti gát!
Grumpycat
@RonaGyuri: Igen. Meg a frau lézerdzsoni nevén is van ott kéró. Meg a herevasalós berkién is. Meg vv kelebeknek is. Soroljam még?
eugen4402
@RonaGyuri: Ahááá..! Így már világosabb a tényállás. Felénk is volt ilyen jól értesült fiatalember régesrégen, apuka a Tanácsot vezette, és hipp-hopp a kisfia valahonnan megtudta, hogy egy fél-megyényi szántó igényesnek eladó, igaz nem ingyen, 1 magyar forint/négyszögöl áron... Most találd ki mennyit ér?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.