Három, Fidesztől nem független csoport ismét lóhalálban sietett a kormány hecckampányába csicskának, a nemzeti hírügynökség meg tudósított róla, itt azt is elolvashatja, ami a tudósításból kimaradt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az Anyukam es a tanaraim azt tanitottak nekem anno, hogy "az ondicseret BUDOS", vagyis ha ez a - sajat maga altal - nagyrabecsult tudos kijelenti, hogy ez a 3 tarsasag az orszag kremje, tudos-elitje, akkor ez qrva szomoru...
Foleg, ha azt allitja, hogy "valakik" elinteztek, hogy a menekultaradat ide zuduljon, es pont a mi melykeresztenysegunket tamadja meg.
Az eszem megall. Ez a Batthyany tarsasag egyebkent is szenilis/Alzheimeres ven marhak gyulekezete, unalmaban gittrago es orban hatso feleben elvezkedok bandaja...

Megjegyzem, a mesei szepsegu elena ceausescu is akademikus volt, mert o sem maradhatott le a Karpatok Geniusza mogott...:o))

Es valoszinu, hogy egy gyonyoru, olvasmanyos cikket is olvashatunk vitez, lovag, partalapito bayerzsoti pennajabol... (Hogy a fal adja a masikat)
karma1
@Horizont: Az egesz kormany szelektiv amneziaban szenved, es nincs az a gyogyszer, ami talpra allithatna az agyukat ujra.
karma1
@cs.n.: Nagyon koszonom ezt a cikket, csak megerositett a velemenyemben, ami pontosan ez volt: seggnyalas csoportilag, a tudomany orve moge bujva, amde meg mindig nem ertem, hogy miert eppen Batthyany Lajosrol neveztek el a koruket?
O egy csodalatos politikus, EMBER volt, nem pedig ilyen hulyek fonoke, mint ahogy most probaljak beallitani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.