Nagyjából 4 millió 130 ezer szavazat kell az kvótaszavazás érvényességéhez. Pontos számot nem tudunk, mert a névjegyzék napról napra változik. A szavazókörök kétharmadában nem lesz ellenzéki delegált, hogy ellenőrizze az érvényességet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A kétharmadában nem lesz...baszki. Nem szabad elmenni szavazni...
Manhattan
Mivel nincs betelepítés, kötelező kvóta a népszavazás nem arról szól! Az országgyűlés népszavazás nélkül is meghozhatna bármilyen törvényt, amit az uniós jogszabályok nemzeti hatáskörbe utalnak. Ha ezen túlterjeszkedő törvényt hozna, vagyis az unióval ellentétest - bármilyen ügyben - az egyenes út az eu-s tagság felbontásához. Most erre kér felhatalmazást Orbán és ha érvényes lesz a népszavazás, kétség sincs, hogy az EU-ból való kilépésünket készíti vele elő, miután 2018-20-tól kevesebb uniós forrást kapunk majd, tehát nincs szüksége tovább az EU-ra. Ezt csak úgy lehet megakadályozni, ha érvénytelen a népszavazás, vagyis otthon kell maradni!
Gemüs52
Ahogy ismerem Orbánt és "becses" csapatát,félek,hogy érvényes lesz a szavazás! Alig lesz ellenőrzés !!! Így legtöbb helyen kihozhatják a maximumot is ! Ne legyen igazam!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.