A letartóztatása előtti napokban Vizoviczki és Garancsi üzlettársa egy elit budai sportközpont megszerzésére szövetkezett. Pénzük bőven volt, strómanokat is találtak, mégis hatalmasat buktak. Lehallgatási jegyzőkönyvek alapján rekonstruáljuk a füstbe ment mutyi tanulságos kísérletét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@namihami: Titkolni sem kell. Mészáros maga nyilatkozta kamera előtt, hogy Orbán Viktor barátsága is kellett hogy milliárdos lehessen.
namihami
Na, ezért buktak meg,mert a fenti trióban hittek (pénz, stróman, kurva). Alapjaiban hibás az elmélet.
A jó és gazdag üzletekhez egyetlen dolog szükséges: a megfelelő barát. Csak nézz körül, elég ha egy Mészáros&Mangalicza nevet említek. A barát neve pedig maradjon a titok homályában.
Persze ez a többi barátságra is igaz, de talán ez a leglátványosabb. És ez kerül nekünk a legtöbbe.
volvós
...és vajon hány száz " ilyen " biznisz él a mai rendszerben,
amiröl sem mi, sem a Rendörség, sem az Ügyészség nem tud ??
human
@namihami: Titkolni sem kell. Mészáros maga nyilatkozta kamera előtt, hogy Orbán Viktor barátsága is kellett hogy milliárdos lehessen.
namihami
@human: Ejnye-bejnye, ne csináld ezt! Még a végén megharagszom rád. Gondolod, hogy ez nem volt képben. Csak a klaviatúra érzékenységére próbáltam hatni, hogy ne kelljen erre a névre használni.
papa.49
@volvós: Tudnak azok mindent csak takargatják a szennyest!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.