Szerdán kezdődött meg a Fővárosi Törvényszéken a csalással vádolt Simon Gábor volt MSZP-s képviselő büntetőpere, a volt politikus ártatlannak vallotta magát a tárgyaláson.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A Polt féle bűnelhárító szervezet a Fidesz mellett a másik oldali mutyi partnereknek (MSZP/SZDSZ/Gyurcsányék) is hárított/hárít:
atlatszo.hu/2016/09/19/gyulnek-a-csontvazak-polt-peter-szekrenyeben-igy-zullott-az-ugyeszseg-a-politika-kiszolgalojava/
és
atlatszo.hu/2016/06/27/az-orban-rendszer-legfontosabb-pillere-polt-peter-legfobb-ugyesz-palyaive/

Így aztán nem csoda, hogy dicső nyomozó szerveinknek több mint egy év megfeszített munka után sem sikerült kikérni az osztrák bankoktól Simon bankszámláin történt pénzmozgások bizonylatait. Talán azért, mert akkor kiderült volna, hogy azok a százmilliók az MSZP fekete pénze, ami ha bebizonyosodik, akkor akár az MSZP-t fel is lehetne/kellene oszlatni.

De mint tudjuk, a Fidesznek addig jó, amíg az ilyen harmatgyenge, zsarolható báb, ál ellenzék van vele szemben,és így lefedik "ezen" oldal médiáját, térfelét.:
168ora.hu/orban-diktalja-tempot-szentpeteri-nagy-richard-az-mszp-resze-lett-ner-nek/

Aki ezt végig gondolja, illetve elolvassa a beidézett cikkeket, annak világos lesz, hogy a bíróság elé beadott vádiratból már következik is a felmentő ítélet. Vagy olyan jelképes ítélet, ami újabb szégyenfolt lesz a magyar történelem történetében!
Szerintem!
Béla333
Hogy lehet, hogy ha valaki ártatlan, azért még potyára befizet vagy 120 milliót kárenyhítésként?
Nem mondja meg, hogy honnan vannak a százmilliók, de azért ártatlan?
Ez a Simon mester is teljesen hülyének néz mindenkit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.