Vona Gábor a Facebook-oldalára írt egy hosszabb bejegyzést, amiben azt állítja, hogy két olasz fotózta őt és a kisfiát az iskola előtt, de lebuktak.

Nos, megdöbbentő dolog történt velem ma reggel. A kisfiamat vittem iskolába, éppen az autó előtt adtam neki búcsúpuszit, amikor azt mondta: "Apa, valaki fényképez bennünket!" – és egy kocsira mutatott. A sulirendőr, aki pár méterre állt, szintén észrevett valamit, és elindult a jármű felé. A jármű menekülőre fogta, de pechjére egy zsákutcás parkolóba hajtott, így miután a megijedt Benedeket próbáltam nyugtatni és beküldtem a suliba, az autó után siettem.

Az autóból kiszálló személy feltett kezekkel szállt ki, mint amikor egy bűnözőt tetten érnek. Mr. Gabornak hívott és angolul sűrűn az elnézésem kérte. Magát olasz újságírónak nevezte és elmondása szerint csak fényképeket akart készíteni, és sajnálja, neki is van gyereke, de sajnos ez a munkája. Amikor megkérdeztem, kinek dolgozik, azt mondta, egy olasz ügynökségnek. Mire azt mondtam, hogy ez így nem kerek, kibökte, hogy azoknak pedig egy magyar megrendelő fizet. Közben két anyuka lépett oda, és azt mondta, hogy a parkoló másik végében a bokrok között bujkál egy másik fotós ember is. Na, már csak ez kell... Amire odaértem, az elfutott. Ekkor megérkezett a rendőrnő, aki elkezdte felvenni az adatokat. Közben az olasz telefonon kérte a barátját, hogy jöjjön vissza, aki rövidesen vissza is tért.

Az olaszok számtalan hazugságba keveredtek. Először azt mondták, csak az iskola elé jöttek. Majd miután a kollégám jelezte, hogy ő már reggel a házunk előtt is látta ezt az autót, elismerte, hogy ott is fotóztak. Arra a kérdésre, hogy mióta követnek, a válasz az volt, hogy tegnap este érkeztek. Ezután megkérdeztem, honnan tudták a lakcímem, mire a válasz az volt, hogy a múlt héten követtek a parlamentből. Ezek szerint mégsem tegnap érkeztek? Erre a válasz: hétvégére hazamentek. Amikor arra voltam kíváncsi, hogy melyik nap követtek a múlt héten, akkor arra azt felelték, hogy pénteken. Ez érdekes, mert pénteken nem voltam a parlamentben. Szóval 10 perc alatt lejött, hogy ez itt nem egy tiszta történet.

A helyzet az, hogy egy országgyűlési képviselő megfigyelése törvénytelen. Lehet persze azt mondani, hogy ezek csak paparazzik, újságírók, akik akartak készíteni néhány érdekes képet. Lehet, de nagyon nem valószínű. Rómából idejönnek hetekre, bérelnek autót, nyomoznak utánam, hogy lefényképezzék, amint egy magyar politikus a kisfiát elviszi iskolába? Aztán, amikor lebuknak, próbálnak elmenekülni? Össze-vissza hazudoznak? Ugyan már... Elmondom én, mire gondolok, ne kerülgessük a forró kását.

Szerintem a Fidesz újabb mocskos akciójáról van szó. Úgy tűnik, már nagyon félnek. Ezek szerint mégis igaz az a folyosói pletyka, hogy Orbán Viktor kiakadt a múlt hétfői napirend előtti vita után, és kiadta a kilövési engedélyt rám a sajtósainak. Ha jól emlékszem, Spéder Zoltánról is olasz paparazzikkal csináltak anyagot a TV2-re. Úgy tűnik, így dolgoznak. Külföldről bérelnek hiénákat, hogy elvégezzék a piszkos munkát. Mi lesz a következő? Esetleg tovább is mennének...?

Nos, drága jó Habony Árpád és társai! Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ti álltok az egész mögött, csupán 99%-os valószínűségűnek tartom. De a helyzet az, hogy itt most nagyon mellé lőttetek. Több ok miatt is.

1. Ahogy írtam, egy országgyűlési képviselő megfigyelése bűncselekmény, úgyhogy itt most kicsit többet szívtatok fel az orrotokba a szokásosnál, és elcsesztétek, mert a kisfiam szerencsére észrevette a felbérelt olaszaitokat.

2. Bár nincsenek illúzióim, hogy a mai Magyarországon bárki a köreitekből is felelne bármiért, de azért megteszem az ilyenkor szükséges jogi lépéseket. Tanúk, dokumentáció van.

3. Én nem fogok összeomlani, mint Spéder, csak még elszántabban küzdeni, hogy eljöjjön az igazság pillanata, és nektek felelnetek kelljen azért a sok mocsokért, amit – nem is velem, hanem – az országgal tesztek.

(Ezt meg csak úgy a dühös apuka jogán: Miért nem tudtok tiszta eszközökkel küzdeni, nyomorultak?)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Bringás: Kuss legyen te gané szarzsák!!! megint ide evett a rosseb??? húzzál már el!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@Aki Én: Ne bántsd a férgeket!
Egy ilyen szar senkiházit ne hasonlíts hozzájuk.
A kullancshoz mit szólsz?
koszpeko
@Igazi Trebics: Na végre!!!
Gondoltam,hogy küllő agy nem lehet egyedül hülye.
wagabund
@nemkati: 15.33...

jó kérdés..szerintem a testőrök nagyon el voltak foglalva a test őrzésével...a gyereknek meg ugye örökké a hülyeségen jár az esze...az benéz a bokrok közé is...
Desischado
Cuki történet, de akkor is utálom a jobbikot, és vonát nemkülönben!
szaboria1
@Bringás: Szeretnél te úgy császkálni.
panellproli
A fidesz fattyak állandóan komcsiznak, pedig lassan nagyobb komcsik még Sztálinnál is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.