Vona Gábor a Facebook-oldalára írt egy hosszabb bejegyzést, amiben azt állítja, hogy két olasz fotózta őt és a kisfiát az iskola előtt, de lebuktak.

Nos, megdöbbentő dolog történt velem ma reggel. A kisfiamat vittem iskolába, éppen az autó előtt adtam neki búcsúpuszit, amikor azt mondta: "Apa, valaki fényképez bennünket!" – és egy kocsira mutatott. A sulirendőr, aki pár méterre állt, szintén észrevett valamit, és elindult a jármű felé. A jármű menekülőre fogta, de pechjére egy zsákutcás parkolóba hajtott, így miután a megijedt Benedeket próbáltam nyugtatni és beküldtem a suliba, az autó után siettem.

Az autóból kiszálló személy feltett kezekkel szállt ki, mint amikor egy bűnözőt tetten érnek. Mr. Gabornak hívott és angolul sűrűn az elnézésem kérte. Magát olasz újságírónak nevezte és elmondása szerint csak fényképeket akart készíteni, és sajnálja, neki is van gyereke, de sajnos ez a munkája. Amikor megkérdeztem, kinek dolgozik, azt mondta, egy olasz ügynökségnek. Mire azt mondtam, hogy ez így nem kerek, kibökte, hogy azoknak pedig egy magyar megrendelő fizet. Közben két anyuka lépett oda, és azt mondta, hogy a parkoló másik végében a bokrok között bujkál egy másik fotós ember is. Na, már csak ez kell... Amire odaértem, az elfutott. Ekkor megérkezett a rendőrnő, aki elkezdte felvenni az adatokat. Közben az olasz telefonon kérte a barátját, hogy jöjjön vissza, aki rövidesen vissza is tért.

Az olaszok számtalan hazugságba keveredtek. Először azt mondták, csak az iskola elé jöttek. Majd miután a kollégám jelezte, hogy ő már reggel a házunk előtt is látta ezt az autót, elismerte, hogy ott is fotóztak. Arra a kérdésre, hogy mióta követnek, a válasz az volt, hogy tegnap este érkeztek. Ezután megkérdeztem, honnan tudták a lakcímem, mire a válasz az volt, hogy a múlt héten követtek a parlamentből. Ezek szerint mégsem tegnap érkeztek? Erre a válasz: hétvégére hazamentek. Amikor arra voltam kíváncsi, hogy melyik nap követtek a múlt héten, akkor arra azt felelték, hogy pénteken. Ez érdekes, mert pénteken nem voltam a parlamentben. Szóval 10 perc alatt lejött, hogy ez itt nem egy tiszta történet.

A helyzet az, hogy egy országgyűlési képviselő megfigyelése törvénytelen. Lehet persze azt mondani, hogy ezek csak paparazzik, újságírók, akik akartak készíteni néhány érdekes képet. Lehet, de nagyon nem valószínű. Rómából idejönnek hetekre, bérelnek autót, nyomoznak utánam, hogy lefényképezzék, amint egy magyar politikus a kisfiát elviszi iskolába? Aztán, amikor lebuknak, próbálnak elmenekülni? Össze-vissza hazudoznak? Ugyan már... Elmondom én, mire gondolok, ne kerülgessük a forró kását.

Szerintem a Fidesz újabb mocskos akciójáról van szó. Úgy tűnik, már nagyon félnek. Ezek szerint mégis igaz az a folyosói pletyka, hogy Orbán Viktor kiakadt a múlt hétfői napirend előtti vita után, és kiadta a kilövési engedélyt rám a sajtósainak. Ha jól emlékszem, Spéder Zoltánról is olasz paparazzikkal csináltak anyagot a TV2-re. Úgy tűnik, így dolgoznak. Külföldről bérelnek hiénákat, hogy elvégezzék a piszkos munkát. Mi lesz a következő? Esetleg tovább is mennének...?

Nos, drága jó Habony Árpád és társai! Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ti álltok az egész mögött, csupán 99%-os valószínűségűnek tartom. De a helyzet az, hogy itt most nagyon mellé lőttetek. Több ok miatt is.

1. Ahogy írtam, egy országgyűlési képviselő megfigyelése bűncselekmény, úgyhogy itt most kicsit többet szívtatok fel az orrotokba a szokásosnál, és elcsesztétek, mert a kisfiam szerencsére észrevette a felbérelt olaszaitokat.

2. Bár nincsenek illúzióim, hogy a mai Magyarországon bárki a köreitekből is felelne bármiért, de azért megteszem az ilyenkor szükséges jogi lépéseket. Tanúk, dokumentáció van.

3. Én nem fogok összeomlani, mint Spéder, csak még elszántabban küzdeni, hogy eljöjjön az igazság pillanata, és nektek felelnetek kelljen azért a sok mocsokért, amit – nem is velem, hanem – az országgal tesztek.

(Ezt meg csak úgy a dühös apuka jogán: Miért nem tudtok tiszta eszközökkel küzdeni, nyomorultak?)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Bringás: Kuss legyen te gané szarzsák!!! megint ide evett a rosseb??? húzzál már el!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kovács Gizella
@szaboria1: Ha ez a igaz, mondjuk én a Habonyból többet is kinézek ...
sőt, az egész fideszes falkából !
dr. prédikátor
Ettől a mocsok fütyisz csürhétől minden kitelik!!!
szaboria1
@Kovács Gizella: Én is, és most kezd bennem egy régebbi hír kirajzolódni a TEK-nek adott felhatalmazást Orbán akár külföldi segítséggel is gyűjthessenek adatokat már azt is elérték, hogy a Facebook-tól is meg kapják a kért adatokat.
Bringás
Mondjuk ilyet kinézek Gyurcsányékból is!
dr. prédikátor
@Bringás: Kuss legyen te gané szarzsák!!! megint ide evett a rosseb??? húzzál már el!!!
Bringás
@dr. prédikátor: Sőt! Még Szél Berniék is sanszosak! Esetleg az MSZP is gyanús lehet, hiszen Vonát nem kedvelik, mert nekik legyőzhetetlen ellenfél. A Fidesz miért akarná bántani a lehetséges szövetségesét! Csak gondolkodni kéne, de nem megy mindenkinek!
Hellcat
Nem csodálkoznék ha igaz lenne, logikus a dolog...az a hétfői felszólalás zseniális volt...felmosta a fitymasszala padlót a picsába. Azt meg tudjuk, hogy a fidesz szabályok nélkül játszik piszkos módszerekkel...vagyis maffiaként. Most az egyszer drukkolok Vonának...járjon ennek a végére. Nagyon kíváncsivá tett.
Bringás
@Aki Én: Tudom, hogy mi vagy! Kár volt mindenkinek elmondanod!
wagabund
Tegnap este circa egy órás beszélgetős önvallomás-szerűség ment le az atv-n. Igazából mint magánembert mutatta be az igencsak talpraesett riporter. Nos a jobbik arcát mutatta, mert nem láttuk, milyen is a munkájában.
Mindenesetre meglepő volt, azt hitte az ember arra az egy órára, hogy tiszta cukiság ez a pasi.
Ha lazán is, némi cukormázba burkolva, de picit betekinthettünk a magánéletébe...de csak nagyon picit.
Meglátjuk milyen lesz, ha durvul a kampány.

Asszem tartanak őle. Esélye nulla a választási győzelemre, de nagyon fog küzdeni, ahogy lejött...
szaboria1
@Bringás: De neki nem kellett egy TEK Orbán már a WC is velük megy. Gyurcsány testőr nélkül is elmert menni futni.
Hellcat
@Bringás: "Csak gondolkodni kéne, de nem megy mindenkinek!" Bárcsak neked menne :D:D:D:D
Bringás
@szaboria1: Most már nem császkál Gyurcsány! :-)
justhpeter
Összefeküdtetek, így jártatok. Nem kérdés, hogy Orbán MDF és kisgazda sorsot szán a jobbiknak is.
nemkati
@wagabund: Én ma délelőtt láttam. Szerintem minden politikus olyan képet csináltat magáról, amilyet akar. Vona egy férfias pasas benyomását akarta kelteni, ez sikerült neki.
Tetszik, ahogy beolvasott a Habony-műveknek, csak azt nem értem, ha vele is járkálnak az őrző-védők, akkor miért a kisfiának kellett észrevennie a lesifotóst?
Bringás
Változatlanul azt mondom, a ballibsi oldalról rendelhette meg valaki, hogy Vonát lejárassák! Ennyit érnek, ennyit tudnak és ők ilyenek!
kisrigó
@nemkati: Valószínűleg nem akarta tudatni, hogy testőre van. Nem kedvelem az urat, de megértem és sajnálatosnak tartom, hogy a magyar politikusoknak félni kell. Nem szeretné magát véletlenül "elgázolni", vagy találkozni holmi nyolcvanéves osztrák autóssal!
sziha
@Bringás: Meg a Spedert is, ugye, hulyegyerek?
Igazi Trebics
@kisrigó: "...ballibsi oldalról rendelhette meg valaki, hogy Vonát lejárassák! "

Az a baj, hogy ők eddig csak saját magukat és az embereiket tudták lejáratni, de meg kell hagyni, azt mesterien csinálták!
silber13
: @Hellcat: Ne kergess hiú ábrándokat! Drótszamár meg a gondolkodás...!:-)))
Béla333
Keresik a fogást a Jobbikon, hogy mivel lehet megzsarolni őket! Senkinek ne legyenek illúziói, a többi ellenzéki párt tagjait ugyanígy vizslatják sumákban!
Szókrakész
Nos Zazriveűcz huzaVona gabriella.
Előbb-utóbb kiderül minden cukiság rólad és pártodról!!!
Kezdj hozzászokni, hogy a "nemzethvédő" éveknek vége!!!
koszpeko
@Bringás: Befogod a mocskos pofád?
Akkor visszatartod a szart ami ömlik belőle.
koszpeko
@Aki Én: Ne bántsd a férgeket!
Egy ilyen szar senkiházit ne hasonlíts hozzájuk.
A kullancshoz mit szólsz?
koszpeko
@Igazi Trebics: Na végre!!!
Gondoltam,hogy küllő agy nem lehet egyedül hülye.
wagabund
@nemkati: 15.33...

jó kérdés..szerintem a testőrök nagyon el voltak foglalva a test őrzésével...a gyereknek meg ugye örökké a hülyeségen jár az esze...az benéz a bokrok közé is...
Desischado
Cuki történet, de akkor is utálom a jobbikot, és vonát nemkülönben!
szaboria1
@Bringás: Szeretnél te úgy császkálni.
panellproli
A fidesz fattyak állandóan komcsiznak, pedig lassan nagyobb komcsik még Sztálinnál is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.