Ismeretlen eredetű robbanás történt szombat késő este a budapesti Teréz körút és a Király utca kereszteződésében lévő egyik földszinti üzlethelyiségben, az elsődleges információk szerint két ember megsérült, a mentők kórházba szállították őket – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Robbanás egy Teréz körúti üzletben, sérültek is vannak

Tűz nem keletkezett. Az érintett épületet a fővárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálják, munkájukat a helyszínen a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Hatósági eljárás keretében vizsgálják a robbanás körülményeit.

A rendőrség körbezárta a környéket, az MTI tudósítója sem tudta megközelíteni helyszínt.

Az MTI értesülései szerint a robbanás miatt a Zeneakadémia épületét is kiürítették.

Jelentős a rendőri készültség

A rendőrség a Teréz körutat teljes egészében lezárta az Oktogon és a Wesselényi utca között, és kordonokat emeltek a Király utcában is.

A BRFK mellett a rendőrségi tűzszerészek és a Készenléti Rendőrség egységeit is látni a körzetben.

Robbanás egy Teréz körúti üzletben, sérültek is vannak

Hivatalos tájékoztatást a rendőrség egyelőre nem adott.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábbi közleménye szerint az ismeretlen eredetű robbanás a Teréz körút és a Király utca kereszteződésében lévő egyik földszinti üzlethelyiségben következett be. Az elsődleges információk szerint két ember megsérült, a mentők kórházba szállították őket.

Az M1 aktuális csatorna tudósítója éjfél után arról számolt be, hogy információik szerint a sérültek rendőrök, és állapotuk súlyos.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Megérkeztek a terrorista migráncsok?
Már azt hittem nem érnek Magyarországra október 2.-ig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Egyáltalában véve, ez a robbanás – történt légyen bármi is a valóságban – valóságos adu ász, jolly joker a kormány kezében, ami bármire feljogosítja őket. Hogy úgy mondjam, a legjobbkor jött nekik!
Fradigege
Ott azért volt robbanás, mert robbanásnak kellett történnie, kedves elvtársak! Derítsék ki és hozzák nyílvánosságra. A maszatolásnak semmi értelme. Az élet megy tovább.
Equus
@dr. prédikátor: látta vki a sérült rendőröket??
F_Viktor
@Equus: Több helyen olvastam, hogy többen készítettek róluk felvételeket.
Szerintem hétfőn már fent lesznek a képek több hírportálon is.
lampa laz
@Kovács Gizella: @GeoCravker: egyenlőre nagyon úgy fest a dolog, hogy megrendezett robbantás volt. A sebesült rendőr miért nem maga hívta azonnal a mentőket és a rendőrséget, miért a segíteni szándékozóra bízta a mentő hívást, előtte viszont közli vele, hogy nem súlyos a sérülés, ezt honnan tudta? Hívás nélkül meg megérkeztek a rendőrök... előtte meg már le volt kordonozva a környék is, hát nemtom, de csapnivaló a rendezés ebben a jelenetben. Az a szög is, az egész nem valósághű, de ne is legyen.
Kovács Gizella
@lampa laz: Mert egy megrendezett robbantás volt a megrendelő nevét meg tudjuk ...
oszt jónapot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.