Nem vettek tudomást a brit közszolgálatban a Magyar Idők párizsi merénylőkről szóló információiról - méltatlankodott a lap.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csokolom, hat ezert teccene magat annyira kihuzni (a csizmaszarbol, hogy latszodjon is), mert ti ezt mar MEGMONDTATOK? Es amikor a sok jottment , botcsinalta biztonsagi szakerto nyilatkozik baromsagokat az ujsagotokban, azzal nem dicsekedtek el?

Szoval akkor ti most kurvara buszkek vagytok arra, hogy a tobbszaz ember halalaert felelos terroristak atjarohaznak hasznaltak Magyarorszagot?
Na, akkor ki is a cimeres f@sz? Tan csak nem a derek, ket het alatt rendetcsinalo belugyerunk, aki ezt hagyta a rabizott orszagban???
Van egyaltalan felelossegerzetetek?
Béla333
Nem most kellene ezekkel az információkkal előjönni, három nappal a népszavazás előtt!
Az információ honnan is van? A magyar titkosszolgálatoktól? Amit a Fidesz vezet?
Ja? Akkor már érthető! Beálltak ők is a népszavazási hazugság kampányba.

Egyébként meg ezért kellene egy Uniós közös titkosszolgálat, hogy ne lehessen ilyen információkkal manipulálni, ne a Fideszes titkosszolgálatokon múljon, hogy mikor milyen információt csöpögtetnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.