Egyelőre nem veheti el a kormány a magyar lakosságtól azt a 90 milliárd Ft energiahatékonysági támogatást, amely az uniós Környezeti és Energiahatékonyság Operatív Programban (KEHOP) rendelkezésre áll - derült ki az Energiaklub ma délutáni hírleveléből. Arra a lehetőségre, hogy a Bizottság az energiamegtakarítási célok elvétésére hivatkozva elkaszálhatja a forrásátcsoportosítást, a Portfolio már számos alkalommal felhívta a figyelmet az elmúlt egy évben. Az önkormányzati és egyházi épületek felújítása ugyanis sokkal kevesebb energiát tudna megspórolni, mint ha az elöregedett és energiafaló házak felújítására költenénk a pénzt.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mi az, hogy "egyenlore"? Kesobb mar elveheti valami miatt? Mar megmondtak, hogy azt a kalap penzt azert kuldtek, hogy 50 ezer maganlakast - es nem kozepuleteket! - tegyenek energiatakarekossa.

ezt a penzt lazar siman lenyulta, es azt mondta az embereknek, hogy azt bizony a miniszteriumok ill. kozepuletek energiatakarekossa tetelere kuldte az Unio.
Persze, akkor is hazudott, mert jott a cafolat az Uniotol... Es ugye azt nem vertek annyira nagydobra...:o((((
Dehat mi az lazarnak, egy hazugsaggal tobb?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.