Katz kolléga a népszavazás napján korán reggel a 42. szavazókörzetben forgatott a fővárosban. Van, aki a svájci bevándorlókat sokkal szívesebben látná. Ők jöhetnek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ez a minta tükrözi a magyarság IQ szintjét? Akkor mindent értek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ördögvadász
Hát hol élsz TE?
Democracy and Freedom, akár Szaudiban!
varrólány
Sokan se igen ,se nem inkább otthonról véleményezik kinek hogyan kellene gondolkodni !
Borsodi
Nem azért szavazunk igennel,mert szükségünk van a migránsokra ,ha nem azért mert nincs szükségünk Orbánékra.Ezt a pénzt amit most erre a szavazásra elherdáltak,inkább az egészségügyre szegényekre,devizahiteleseket segítette volna.Mi lesz kizárnak az EU-ból?Mert ezt akarják elérni.Király lehet és nem tudják felelősségre vonni,Paks meg hoz neki annyi pénzt,hogy az unokái is dőzsölhetnek.
eszegfu
Anyukám ma reggel megkérdezte: melyik pártra szavazok? Nála még érthető, hogy már nem nagyon érti a mai eseményeket... de hogy filmben szereplőknek sincs fogalma az egészről, hát az is biztos! Akár vehetem ezt egy "reprezentativ" felmérésnek, melyről általánosságban elmondható: nincsenek tisztában a menekültkérdéssel kapcsolatos "népszavazással", és a "tétjével" sem!:(
Ördögvadász
Svájcban megkérdezik évente többször a lakosságot.
Sokan demokráciát akartak, vagy szeretnének Magyarországon is. Mondjuk így: a többség demokráciát szeretne.
Egy páran pedig Brüsszeli és Ferkeli diktatúrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.