A Demokratikus Koalíció még soha nem találkozott olyan erőszakhullámmal, mint az elmúlt hetekben folytatott kampányuk során – mondta a párt szóvivője vasárnap Budapesten.

Gréczy Zsolt a sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a kampányban 1700 helyszínre települtek ki, és a kormányzati gyűlöletkampány hatására aktivistáikat és szimpatizánsaikat rendszeresen támadták meg agresszív, jobboldali figurák.

Az Örs vezér téren, a Corvin negyedben és Maglódon felrúgták kitelepülő pultjaikat, Hajdú-Bihar megyében egy aktivistájukat tonfával kergették, a XI. kerületben pedig egy járókerettel közlekedő szimpatizánsukat ütötték meg – közölte.

A politikus szégyenletesnek nevezte, hogy a jobboldal magyarok elleni támadásokat vitt véghez, és a kormány egyszer sem határolódott el a gyűlölet-bűncselekményektől.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Jóska Pista: Nem!!!
Ez pontosan azt mutatja,hogy máig működik a fizetett csürhéje a fityfasznak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@Eriksson: bocsi a vihar még csak ezután jön...ez csak azok ellen szólt akik próbálnak szólni nektek hogy ennek nem lesz jó vége...emlékszel mi volt a nagy világ égés előtt a németeknél, mikor egyre nyiltabban támadták akik nem szimpatizáltak a führerrel?...
Eriksson
@bundi: Ez fenyegetés a nem "magyarok" felé?
bundi
@Eriksson: nem...csak a történelem ismétli önmagát...nézz bele a töri könyvbe...40-50 évenként mindig kirobban egy nagy világégés...mikor a fiatal generáció, aki már nem emlékszik a régiekre belekezd egy új nagyobb háborúba...most a jelek szerint megint itt az idő...az oroszok felhergelik a keleti csatlósaikat...magyarok, arabok törökök...mind egykutya...és putyin keze alá dolgozva megtámadják a nyugatiakat...jó dolog csahosnak lenni?...
Eriksson
@bundi: Nézz bele a fejedbe, és világosodj fel. A világégések nem a fiatal generációk műve, hanem az öreg világvezető milliárdosoké, akiknek semmi se drága, ha a hatalmuk fitogtatása a cél.

Ez az utolsó mondatod meggyőzött, hogy kettőnk közül ki a csahos.
bundi
@Eriksson: még is a fiatal bőrnyakú suttyók verik azokat akik nem szimpatizálnak a kizsírososdott vezető milliárdosokkal, akiknek semmi se drága, ha a hatalmuk fitogtatása a cél...
és te ezekre írtad ezt...
"Jól tették. Ki szelet vet, vihart arat. Ezen nem kell csodálkozni."
ki is a csahos?...
Eriksson
@bundi: Az idézet beírásom nagyon is megállja a helyét, mert nézzük csak: Kik azok, akik a nyugati politika elvtelen kiszolgálói? Akik békésen akarnak élni saját országukban, saját törvényeik szerint, vagy akiknek az a céljuk, hogy minden áron Brüsszel ármánykodása legyen a nyerő.
Fiatalka vagy még a tapasztalati véleményhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.