Miután minden valószínűség szerint masszívan elbukott a mai népszavazás, Gulyás Gergely kiállt és azt bírta mondani, hogy "elsöprő győzelem" született.

A Propeller munkatársa élőben nézte a tájékoztatót, nem szakadt le a mennyezet a kijelentés hatására.

Gulyás azt mondta: jogi értelemben a döntés az Országgyűlés kezében marad, de politikai értelemben a választók döntése "mindannyiunkat kötelez". 

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Viktor gyógyszereit mindenki szedi a Fideszben vagy ez Habony kokója?:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@spu00: Ne magyarázd a bizonyítványt, "Bélám" a horda szerint a negatív növekedés is növekedés, ez a színvonalatok. Megszámoltad már hogy összesen kb. 600.000 szavazattal lettetek okosabbak és nem többel, hisz a hordatagoknak kötelező volt nemmel szavazni, ehhez adódott a kb. 600.000. Erre akartok babérkoszorút? Az a pechetek, hogy az unióban nem orbánok és kósák üldögélnek. A normálisoknak meg mázli!
spu00
@quadrocopter: Nem kell itt magyarázkodni, a számok magukért beszélnek.Ilyen magas egyirányú szavazás az elmúlt 26 évbe nem volt.Mind az EU., mind a NATO szavazás alatta volt a jelenlegi 3,362 millió szavazattal szemben. Ha valaki negatívban van, az az ellenzék, aki 7-8%-t tudott szembe állítani a nemmel szavazókkal .
Nem vették még észre, hogy az Önök által használt módszerek, szövegek , megnyilvánulások egyértelmű jellemzői a "hordáknak" ?
Az, hogy Önöket nem érdekli az ország helyzete, ezért csak sajnálni lehet, s egyértelműen Önöket minősíti , negatív irányba. DE, ha ott jól érzik magukat, lelkük rajta.
Profonn
@spu00: A fidesz megemelte az érvényességi küszöböt, hogy az ellenzéknek esélye se legyen átugrani. Aztán megbotlottak benne és most megmagyarázzák. Ez tény. Ettől még lehet sok aki nemmel szavazott csak akkor ismerjék be, hogy tévedtek.
quadrocopter
@spu00: Be ne rosálj örömodben, "bélám" a kb. 2.7 millió hordatagnak közelező volt nemmel szavazni, erre ráesett ,még plusz 600.000! Öt - (azaz 5 ) millió semmire nem adott felhaztalmazást.
Az ország helyzete miatti aggódás nem azonos a mocskos, pofátlan lopásokkal, túlárazásokkal, lenyulásokkal, mértéktelen hazugságokkal. A "hazaffyas" süket duma ideje lejárt, mint kiderült, csak arra volt alkalmas, hogy megvezesse a valóban aggódókat, miközben a gengszterrezsim személyes gyarapodásait szolgálta! Nem véletlenl hagytak fel a hazaffías üres dumákkal, maga Lézer Luxus János ugatta, hogy az üres nemzetizésnek nincs értelme! Ő legalább 6 év után rájött, vagy csak úgy tett. Érzelmi hazafias ráhatásokkal próbálják elfedni a mocskos, sunyi, bűnözőket is megszégyenítő aljasságaikat!
" Tudta? Az embetek nem hülyé!" Ezért nem volt 50 % + 1 a hazug, álságos, sunyi, hatástalan és haszontalan, milliárdokat felemésztő népszavazási mutatvány!
Mekkora őrűlt idiótának kell ahhoz lenni, hogy valaki nyerésként értékelje ezt a hatalmas buktát és erre alapítva - moindenféle népfelség elvét megsértve, a népakaratra hivatkozva nekiálljon tákolmányt módosítgatni?
Mekkora mocskos trógernek kell ahhoz lenni, hogy valaki, önös érdekből, anyagi hasznszerzési célzattal úgy alakítgassa a tákolmánytde áltakába negyéb jogi normákat is, ahogy éppen aktulis érdekei megkívánják, a magyarság érdekeivel leplezve?
Ott vannak az igazi hazaárulók, akik ehhez tapsikolnak, bólogatnak, mentegetik a rogánokat, farkas flóriánokat, mert a közpénz nekik játékszer, az európai legmagasabb áfa mellett!
Mindez egyben téged is minősít!
spu00
@quadrocopter: Tudja ez az ellenzéknek nagy bukta, mert nem tudott 8-10 %-nál több embert otthon tartani. Lehet bármit írni mondani, a 3,362 millió nemmel szavazó nemzetközileg meghatározó, s csak ez tudja megfelelően alátámasztani a törvény módosítást, mely Önmagában nem sokat érne.Gondolja, hogy egy érvényes, 4,2 millió szavazatnál 2,2 millió nemmel szavazó többet érne, mint a 3,362 millió? Az EU-t nem az érdekli, hogy érvényes, vagy nem, hanem az zavarja, 3,362 millió szavazott nemmel.
Meséljen, milyen anyagi haszon keletkezett???
Különben 2014-ben 2,2 millió szavazott a kormányra. Tehát 1 millió a nyereség, ami gondolom nagyon zavarja Önöket. Nem kell félni, max. a fele marad kormány mellett.De azért ettől azért van mit félni.
quadrocopter
@spu00: Ne színezz "Bélám" a 3.3 millió nem a birkalétszám, hanem egy olyan, amelyben 600.000 szavazó nem akarta - a hordatagokon kívül - a mesés kvótást!
Az sem véletlen, hogy az Elmeroggyat által uralt Magyarországon kívül, sehol nem csináltak népszavit egy olyan kérdésből, amelynek nulla kihatása van az uniós értékek megváltozatási kísérletére, még a cimbi lengyeleknél sem rendeztek milliárdos színjátékot!
Buktát nem érdemes nyerésnek beállítani, az 5 millió érdektelen sokat elmond a kérdés lényegéről, ennyien nem látták érdemesnek megnézni a mesenapot! Egyre több a maflás a horda orcáján, előzőekben a helyhatósági választás néhány helyen, majd most, maga az Elmeroggyant által kezdeményezett és forszírozott milliárdos baromság!
Ergo: semmi biztosíték nincs arra, hogy 600.000 fővel gyarapodott volna a hordalétszám, ebben a kérdésben ennyivel, márpedig egy egészséges erózió indult el a változtatás igényével! Ez van "Bélám". Tehát szó sincs 1 milliós nyereségről, a szavazás csak a kvótásról szólt és nem a horda kormányon tartásáról! Szar ügy, de ez van "Bélám"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.