Budapest, 2016. október 2., vasárnap (MTI) – Orbán Viktor miniszterelnök mindent egy lapra tett fel és ezzel a lappal politikai, illetve közjogi értelemben is méretes kudarcot szenvedett – kommentálta a kvótáról szóló népszavazás várható érvénytelen végkimenetelét a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke vasárnap este. “Győztünk, nem kicsit, hanem nagyon” – mondta Gyurcsány Ferenc a hivatalos eredmény nyilvánosságra hozatala előtt tartott budapesti sajtótájékoztatóján. Úgy fogalmazott: érvénytelen lett Orbán Viktor népszavazása, ezzel Magyarország és a demokratikus ellenzék vitathatatlan győzelmet aratott a kormány és a Fidesz felett. A magyarok megmutatták, hogy hiába a “sokmilliárdos hazugságkampány, az orbáni média hírhamisításai, a félelemkeltés”, nem térnek le az európai útról – jelentette ki. Úgy értékelt, sok millió ember ellenállt a félelemkampánynak és nemet mondott Orbánnak. Most véget kell vetni a gyűlöletkampánynak, a miniszterelnöknek pedig meg kell értenie, hogy a...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
"A demokratikus ellenzéknek most az a feladata, hogy a vasárnapi győzelemből kormányváltó erőt kovácsoljon 2018-ra, ehhez viszont az kell, hogy minél előbb megkezdődjenek a konstruktív, felelős tárgyalások a választási együttműködésről – jelentette ki a DK elnöke."

Tessék fehéren-feketén kimondta Gyurcsány amit minden normális baloldali szavazó akar.
Kérdezem,a többi baloldali párt is ezt akarja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.