A Szavazz érvénytelenül! app miatt. A fideszesek támogatták, az LMP-delegált szavazott csak ellene. A Szavazz Érvénytelenül app segítségével az emberek lefotózhatták és megoszthatták a kidekorált, érvénytelen szavazólapjukat – az Index gyűjtését a legjobb érvénytelen szavazatokból itt lehet visszanézni –, csakhogy az NVB már egy korábbi döntésében figyelmeztette a Kétfarkú Kutyákat, hogy az appjuk sérti a választás tisztaságát. Pénteken ismét erről az appról kellett döntenie a testületnek, mivel egy magánszemély ismét panasszal fordult miatta az NVB-hez.

Forrás: index.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Végre megvan a sunyi jobbikos-módi! Kamerák előtt ugatják Orbánt, kamerák nélkül meg hízelegnek neki farkcsóválva!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@karma1: Bölcs asszony voltál, amikor idejében elmentél a "katasztrófasújtott területről" minél messzebbre. Gondolom, ott a BBC és a CNN International hírműsoraiban láthatsz itthoni híreket...
cs.n.
Mi ebben az újdonság? Az applikáció? Mert ilyen azelőtt is volt már: szavazzfasszal.blog.hu
karma1
@eugen4402: Igen, de erdekes modon az itteni "kiralyi" TV (ez a kozponti hirek, politikamentes, partfuggetlen ) most meg nem hozta le... Nagy valoszinuseggel a hetvegere valo tekintettel tortent igy...

Hazudnek, ha azt mondanam, hogy orban miatt jottem el - ez nem lenne igaz, viszont nem is Gyurcsany miatt - akkoriban, 16 evvel ezelott nem is ok voltak uralmon...
DE: A magyar gazdasagi elet mar akkor is lefele tendalt, es egy 46 eves, gyereket egyedul nevelo nonek, egy sulyos balesetbol felepulve nem sok eselye lehetett az ujrakezdesre. Meg arufeltoltonek sem tudtam elhelyezkedni, gyakorlatilag egy ennyi idos no akkor is es most is elkezdheti elasni magat jo melyre, es varni a nyugdijat majd a halalt. Ezt teljesen komolyan mondom.
Igazad van, az sem volt jo, ahogy visszafordultunk a kapitalizmusba - mentsegere legyen mondva az akkori kormanynak, hogy elottunk ezt meg soha senki nem probalta: nem volt gyakorlatunk benne.
Viszont a legnagyobb hiba volt nem nyilvanossagra hozni a III/III-as ugynoklistat, igy aztan szepen atcsusszant minden fo pozicioba az elozo eraban mar bizonyitott "jo elvtars", csak most "ur"-kent emlegettek egymast.
A masik a privatizacio volt, az orszag szare'-hugye' torteno kiarusitasa, de meg ezeket is tuleltuk volna, ha vegigcsinaljuk a Bokros csomagot. Mert ez akkor kezdett dolgozni, amikor orbanek vettek at JO KONDICIOBAN a gazdasagot, akarmit is vartyognak most.
Nekem egyszeruen megelhetesi, egzisztencialis problemaim lettek.
Soha egyetlen filler segitseget senkitol - sem maganszemelytol, sem allamtol nem kaptam semmilyen formaban sem.
Volt valasztasom: szepen lassan megprobalok eletben maradni, az uzletemet ujranyitni (bar toke es segitseg nelkul ez szinte lehetetlen lett volna), vagy elhuzok az orszagbol. Masodikra tippeltem, eredetileg 2 ev melora, hiszen az egyszem lanyom otthon volt ekkor meg.
Nagyon nehez volt, de megerte...Ha most indulnek el, biztos, h politikai menekult lennek.
eugen4402
@karma1: Egy kicsit irigyellek...:-)
Kérlek, ne érts félre, de őszinte tisztelettel bámulom azt az életerőt, amelyet az akkuidban "rejtegetsz". Nagyjából 99%-ban azonosak a nézeteink, csak a pesszimizmusom mondatja (újra), hogy valamit elhamarkodtunk 1989-ben.
"Kés, villa, olló, demokrácia gyerek kezébe nem való..."
karma1
@eugen4402: Pontosan tudom, hogy mire gondolsz...:o)) Te vagy az az ember, akiben NINCS negativizmus, pedig lehetne... Remelem, minden OK Veled? Es nem "azert" jott elo a pesszimizmusod?
Nem hamarkodtuk el, ahogy irtam, arra meg nem volt pelda, hogy cuclizmusbol forduljunk vissza a kapitalizmusba.
A bajt kizarolag orban satan jelenti, o a rakos daganat az orszag testeben... Mielobb meggyogyulhatnank, ha ot es a sleppjet "kigyogyitanak" az orszag testebol...
dr. prédikátor
Náci jobbikos gecik!!! éljetek nemi életet egymással Mocskos szemét seggnyaló tetvek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.