Az NVB nagy többséggel döntött úgy, hogy tekintélyes bírságot szab ki a Kétfarkú Kutya Pártra a kvótanépszavazás napján is használt mobilapplikáció miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A hatalom szempontjából nem volt taktikus döntés, még jobban megdobja az egyetlen szellemes párt népszerűségét, akárcsak annak idején az olaszoknál.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
A hatalom szempontjából nem volt taktikus döntés, még jobban megdobja az egyetlen szellemes párt népszerűségét, akárcsak annak idején az olaszoknál.
nevemnick
@Bringás: ne légy pökhendi te majom, mert hamarosan villámgyorsan szeditek a koszos talpaitokat a köcsögmentesítés elől.
justhpeter
Ennyi bolondot már régen láttam egy alomban, mint ez a választási bizottság. Bíróságra sem érdemes menni, a lakosság majd összeadja a pénzt, ezzel nincs gond, de ennél kontraproduktívabb (marhább) döntéssel még nem találkoztam. Igazi fideSS-párti bizottság, ahol a tagok többsége is mondjuk a Kósa-Németh páros szellemi színvonalán van. De hát ez van, ha a butaság mérhetetlen szervilizmussal párosul. Tényleg világít a Negro a szájukban.
human
@justhpeter: Szerintem perelni fognak a kétfarkúak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.