Áldozata beparkoló autója mögött, a garázskapun át jutott be a Friss utcai ház udvarára az a román állampolgárságú orvos, aki először a 40 éves asszonyt, majd annak férjét lőtte fejbe augusztus 31-én Nyíregyházán – írja a Velvet.

Megszólalt a Nyíregyházán fejbe lőtt apa

A kétgyerekes anya a helyszínen meghalt, párja viszont túlélte a lövöldözést. A férfi élet és halál között lebegett, állapota mostanra javult, azonban fél oldalára lebénult. Először beszélt a történtekről és reagált a sajtóban megjelent hírekre.

A férj akkor délután házuk bejárati ajtajánál állt, amikor hallotta, hogy a felesége azt kérdezi valakitől, „mit keresel itt?″, de a férfi nem válaszolt, csak lőtt.

Kétszer egymás után. Még a kezét sem emelte fel, vaktában célzott. A nadrágjában volt a fegyver, csak félretolta az ingét, hogy meghúzza a ravaszt.

A férfin ezután gyermekei próbáltak segíteni, lánya vérző fejére nyomta a kötszert, fia segítségért rohant, végül egy közelben bicikliző férfi ment be az udvarra és hívta a mentőket.

A férfi cáfolja a román orvos állításait, miszerint együtt élt volna korábban az asszonnyal.

Tényleg boldogan éltünk, példát lehetett volna venni rólunk... erre jön egy őrült, aki kitalálja, hogy kell neki a feleségem és lelő mindkettőnket. Egyáltalán nem igaz, nem éltek soha együtt. Mivel a feleségem orvoslátogató volt, lehet hogy a rendelőben találkoztak, de én és a gyerekek sem láttuk ezt a férfi soha. Jól éltünk, a feleségem soha nem akart elválni tőlem.

Az orvos e-mailen zaklatta a feleségét. Az üzeneteket később egy ügyvédnek is eljuttatták, aki felszólította az orvost, hogy tartsa távol magát az asszonytól, de azt nem gondolták, hogy ez a dolog a gyilkosságig elfajul.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Íme egy igazi román tetű, ezekre itt semmi szükség nincs, de ez is itt élt 20 éve!!!
Valamiért jobban hiszek a férjnek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.