Megszüntette a pályakezdő orvosok ösztöndíjait az Emberi Erőforrások Minisztériuma, így ők átlagosan 43 ezer forinttal kapnak kevesebbet a béremelés ellenére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Félő, hogy nagy bajok lesznek itt hamarosan. Amit ezek csinálnak, azt nem lehet büntetlenül.
Hellcat
:D Béremelé után csökkent a fizetés. A fidesz megoldotta ezt is.
Just look my avatar
Hogy Kuszaszem MNB alpítványi kurvatórium fenntartó szavaival éljek: A negatív növekedés is ...!
bakegya
Na és az milyen, amikor 24-es ügyelet-díjazás mennyi is-hónapokig nulla,aztán alamizsna-aztán még mit lehet rábízni egy rezidens idejét töltő gyakornokra,ha a személyzetből pl elköszönt a szakápoló több évtizedes gyakorlattal rendelkező munkatárs...a műtőbe nem lehet csakkk úgy belibbenteni bárkit...és hogy lett ez a bérkorrekciónak nekifutva-aREZIDENS 100 EZERREL TÖBBET KAPOTT KÉSZHEZ MINT A VEZETŐ FŐORVOS..csakkk azt tudnám mit szólna a sok fideSS MATEKOLÓ...EGY LIBERÁL ANNYIT TELJESÍTEK ,AMENNYIT FIZETTEK MÁJ,VESE TRANSZPLANTÉRT,HA BÁRMELYIKÜK IS AZ ASZTALRA KERÜL...MERTKERÜLHET!!!-TALÁN FELKÉRJÜK A PORTÁST RENDEZZE LE AZT A DILETTÁNST AKI EZT A SZAKFELADATOT NEM KEZELI A MAGA HELYÉN.
@Hellcat: CSODÁLKOZHAT BÁRKI DE JÓL ÍROD.A lényeg viszont mint mindíg a részletekben van-és itt életet is lehet menteni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.