Tisztelt Hölgyem/Uram! Elöljáróban annyit, hogy nagy élvezettel olvasom ironikus hangvételű, görbe tükröt tartó megszólalásaikat a politikusoknak és embereknek nevezett élősködőkről. Igaz ugyan, hogy nézőpontom, a gondolataim az egész emberiségre terjedenk ki - azaz az emberi faj sorsa és jövője érd

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Kezdhetnénk azzal, amivel Izland kezdte.

Igaz nagyon agyonhallgatott hír, de igaz.
A 2008-s válság banki manipulációi, kötvénytrükkjei kapcsán padlóra menő Izlandon sorba sittelték le az akkori felelős politikusokat.
A legújabb pedig, a tavaly bankok, bankvezetők, gazdasági, hivatalnokok ellen elkezdődött persorozatnak mevannak az első ítéletei.
9 banki nagygórét évtizedekre ítélték el, sittelték le. Volt olyan, aki ellen már tavaly ítéletet hoztak, de a mostani perben még több, mint fél évvel megnyújtották, meghosszabbították a több éves guggolásának időtartamát.

Nekünk is itt kéne kezdeni.
Politikusok, csicskáik, bankárok, brókerek, alias trógerek, ... menjenek a levesbe!!!
Irány a Csillag.
Hosszú évekre, évtizedekre.

utána a következő politikus garnitúra 2x is meggondolná, hogy tisztán, népet szolgálva dolgozik, vagy önös haszon...és akkor irány a többi sittes kolléga után.
Fradigege
Nekem pont az "emberi"-fajjal van a problémám.
Nessy
Szép is lenne! Egyelőre túl sok az ellenérdekelt fél! Arról nem is beszélve, hogy mi még ezt is elrontanánk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.