Ma pontosan 3 hete, hogy valaki egy szögbombát robbantott fel a Teréz körúton, súlyosan megsebesítve két magyar rendőrt. Ha bármely európai országban ilyen történik, a terrorelhárítás órákon, de legkésőbb napokon belül megtalálja az elkövetőt – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Úgy folytatják: a magyar hatóságoknak ahhoz is egy nap kellett, hogy nyilvánosságra hozzanak egy fotót a robbantóról, 3 hét alatt pedig mindössze annyit tudtunk meg, hogy a robbantó hányszor öltözött át, milyen ruhákban jár és honnan, mennyiért öltözködik.

Három hete nincs meg a körúti robbantó – A TEK csődjéről beszél a DK

Ha a magyar terrorelhárításnak az sem tűnt fel, hogy több százezer SIM-kártyát vettek hajléktalanok nevére, akkor a robbantó megtalálására sem lehetnek komolyabb kilátásaink.

A Demokratikus Koalíció szerint a körúti robbantó esete megmutatta, hogy működésképtelen a magyar terrorelhárítás. A DK szerint meg kell szüntetni a TEK-et és szakmai alapokra kell helyezni a terrorelhárítást, hiszen hiába vannak magasan képzett kommandósaink, ha nem hozzáértők felelnek a felderítésért és a szakmai irányításért.

A DK szerint nyugtalanító, hogy 3 hét elteltével sem tudjuk, ki próbált meg megölni két magyar rendőrt Budapest szívében – zárul az ellenzéki párt közleménye.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A TEK szóvivő közölte, hogy ha az elkövető önként jelentkezne az előre haladást jelentene a nyomozásban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
grincss
@Béla333: Biztos vagy benne, h még életben van?
Nem halt senki hősi halált a TEK-nél a napokban?
Biztos nem lőtte senki magát hátba véletlenül? :-)
Béla333
@grincss: 20.06
Vajon van még abból az egzotikus afrikai eredetű méregből, amit Welsz (állítólag) benyelt a rendőrségi (szolgálunk és vétünk) kocsiban?!
grincss
@Béla333: Biztos van!
Tartalékolják szűkebb napokra!
human
Vagy tudják ki ő, csak keményen dolgoznak azon, hogy ez ne derüljön ki.
Desischado
@Béla333: Nálad a pont. Megmondom én, azért nincs meg az elkövető, mert nem akarják, hogy megkerüljön! Még a végén a rablóbanda járna pórul, mert egyre biztosabb vagyok benne, hogy ezt megrendelték, és lehet tudni, hogy kik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok