Az MSZP felszólította a Jobbikot, hogy ne kufárkodjon az alaptörvény módosításával, ha tényleg "nemzeti ügynek" tartja azt.

Szakács László frakcióvezető-helyettese szerdán emlékeztetett: Vona Gábor Jobbik-elnök ahhoz kötötte az alkotmánymódosítás támogatását, hogy a kormány törölje el a letelepedési kötvényt. Hozzátette: a Jobbiknak el kell döntenie, nemzeti ügynek tekinti a módosítást, vagy seftel vele.

Szakács elmondta, az MSZP még szeptemberben nyújtott be törvényjavaslatot, amely a letelepedési kötvények azonnali megszüntetését kezdeményezte. Ezt az Országgyűlés nem vette tárgysorozatba.

A magyar választók többsége nem vett részt a népszavazáson, az érvénytelen lett, így nem kapott felhatalmazást Orbán Viktor az alkotmány módosítására

- hangsúlyozta.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
"A magyar választók többsége nem vett részt a népszavazáson, az érvénytelen lett, így nem kapott felhatalmazást Orbán Viktor az alkotmány módosítására"
S aki nem vett részt, az miért ugat bele a dolgok menetébe? Ha részt vett volna és igennel szavaz, akkor esetleg elmondhatná a véleményét, de véleménye kinyilvánításához az igen szavazata is elég lett volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@silber13: "Az MSZP felszólította a Jobbikot, hogy ne kufárkodjon az alaptörvény módosításával, ha tényleg "nemzeti ügynek" tartja azt.."

Azért szóltam bele, mert erről szólt a hír! Azt, hogy ezt te nem érted, nem lep meg! Szerény képesség birtokában ennyi telik tőled!
36
@Eriksson: Az. Ez valóban egy nagy :))))
Eriksson
@36: Így viszont nem lehet különválasztani ki az ellenzéki és ki az érdektelen? Okos, nagyon okos. :)
Nem tisztességes kívülállóként csaholni, hogy mások mit akarjanak, vagy mit ne akarjanak.
Szókrakész
Nagyon akarja Vona a beígért két pofont.

Ha így folytatják, meg is kapja.

De nem fogok egy könnycseppet se elmorzsolni miatta.
Mert loreál.
silber13
@Bringás: Képzeld értem te világ mamlasza!:-)))
Lackó50
Ezek az MSZP-sek hülyék. Nemrég ők akarták, hogy eltöröljék a letelepedési kötvényt. Most meg ugyanezért támadja a Jobbikot? Nem hogy örülne neki és inkább támogatná, hogy kitartson. Ennyire nem lehetnek elzsibbadva. Mit akarnak? A más farkával verni a csalánt? Szavazza meg a Jobbik, aztán majd lehet támadni, hogy ezek is egy követ fújnak a Fidesszel. Ha ennyire hülye, akkor miért nem nyal a Fidesznek, hogy "majd én megszavazom!" Ha hiányzik szavazat, akkor ránk számithatsz Viktorka! Majd legfeljebb azt mondjuk, hogy véletlenül mellé nyomtuk a gombot.
Ha így folytatják, akkor ők se fognak bejutni a parlamentbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.