Rosszindulatú, arrogáns buszsofőrökre panaszkodnak többen is Pécsen. Van, aki azért panaszkodik, mert telefonálnak a járművezetők menetközben – írja a Dunántúli Napló. A helyi tömegközlekedésért felelő Tüke Busz minden panaszt kivizsgál – ígérik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Amúgy nem ártana, ha a sofőröket védené a cége...méghozzá úgy, hogy hangosbemondón, vagy egyéb, jól látható-olvasható nagyméretű plakáton felhívná az utasok figyelmét a jármű elhagyására...hogy mé?...hát műszaki szünet...kell az a kis pihenő a sofőrnek... nem szabad a buszt őrizetlenül hagyni, ha utas van a buszban...

több megértést a járművezetők felé...mi utasok sem vagyunk kimondott angolkisasszonyok...

szerintem.
Tegye fel a kezét, aki mindig, mindenkivel kedves...

naugye!
Veleda
Mi utazók nem felelünk a buszsofőrért, viszont a buszsofőr felel az utasokért. Ha én raplis vagyok, attól még fölszállhatok egy buszra, viszont a busz sofőr ha raplis, ne az utasokon töltse ki a mérgét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.