Orbán szerint nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot az FBI által körözött szomszédja. Amerikai titkosszolgálati játszma állhat Ghaith Pharaon lejáratása mögött. Ha ugyanis valakit valóban 24 éve keres az FBI, az miért utazgathat szabadon Európában? Orbán Viktor így védte meg hétfőn a parlamentben a kétes arab befektetőt, amikor az MSZP-s Harangozó Tamás azt kérdezte tőle, találkozott-e személyesen a nemzetközi körözés alatt álló szaúdi üzletemberrel és lát-e nemzetbiztonsági kockázatot abban, hogy egy terrorizmus finanszírozásával kapcsolatba hozott személy cége, a hírek szerint a családjával üzletel. Ráadásul Pharaonnal a külügyminisztériumnak közös cége van és már a miniszterelnök Cinege utcai házának szomszédjában található ingatlant is megvette. Orbán először röviden csak úgy reagált, hogy "a szóban forgó úr" letelepedésének nemzetbiztonsági kockázatát megvizsgálta a magyar hatóság, és nem talált ilyet. Elismerte, hogy a jordán követség egyik díszvacsoráján mind a ketten...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Aha, Orbán elővette a szokásos mesekártyát, megspékelve egy kis titkosszolgálati dumával, mert erre hivatkozással többet amúgy sem mondana a maffiacsaládok összefonódásáról!
Tehát aki anno pénzelte az Al-kaidát, az nem jelent veszélyt, csak a fegyvertelen, pénz nélküli menekültek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.