Közel háromszoros volt a túligénylés a Vidékfejlesztési Program trágyatárolók építését támogató pályázata esetében. A Miniszterelnökség döntésének köszönhetően végül 281 projekt részesülhet a közel 6 milliárd forint összegű támogatásból. A nyertes pályázatok 90 százaléka mikro-, kisvállalkozás, családi gazdaság. Az 1. 275. 000 Euró STÉ-t meghaladó üzemméretű gazdaságok a rendelkezésre álló keretösszeg 10 százalékában részesülnek.

Forrás: gazdahely.hu
Feltöltő: gazdahely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Ez az egyszerü hir kifogott rajtam! Trágyatolónak olvastam, nem trágyatárolónak... azt hittem hirtelen, hogy valamilyen versenyre felhivás... Csak azt tudnám, ha nincsenek legelők, akkor nincsenek állatok és akkor nincs trágya sem... akkor minek a tároló?! De, ha már tuljelentkezés van, akkor biztos akad még kisvállalkozás. Egyébként valaki tudja, hogy milyen mértékegység az a STÉ?!
nevemnick
@eszegfu: gondolnak a jövőre, amikor a sok izé kikerül a kupola alól, és akkor jó eSTÉt!

:D
eszegfu
@nevemnick: Rögtön kigyulladt a világosság az elmémben erre a rövid, tömör tájékoztatódra!:))) De mindenképpen jó ötlet!
eszegfu
A trágyáról jutott az eszembe... kapott már valaki a szemétszállitásról számlát mostanság?!
A 2016. II. n.évétől még nem fizettem... először a "nagynemzetikukások" aug. elejére igérték... most meg már se kép, se hang!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok