Érvényes az 1991-ben kiadott elfogatóparancs az Orbán házával szemben villát vásárló Ghaith Pharaon ellen. Érdeklődtünk a Belügyminisztériumnál, hogy a nemzetközi körözés alatt álló Pharaon hogyan léphetett Magyarország területére. Válaszuk szerint Pharaon nem vásárolt letelepedési kötvényt, hanem vízumot igényelt. "Vízumkérelmét a schengeni rendszerben feltüntettük, ellene egyetlen európai tagország sem emelt kifogást" - írták. Ugyanezt állította október 27-i sajtótájékoztatóján Rogán Antal Október 24-én Harangozó Tamás szocialista képviselő Orbán Viktort kérdezte a témában a parlamentben. Orbán válaszában elismerte, hogy személyesen is találkozott a körözött bankárral, akit ő következetesen "Pharaon professzornak" nevezett, és akit állítása szerint megvizsgáltak a magyar hatóságok, de nem tártak fel vele kapcsolatban nemzetbiztonsági kockázatot. Watnik tájékoztatása szerint Pharaon ellen 1991. november 15-én emelt vádat az amerikai szövetségi bíróság Washington, D. C.-i...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
@quadrocopter: Mindez egyszerüsítve: leszophatnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Warlord
@quadrocopter: Mindez egyszerüsítve: leszophatnak.
quadrocopter
@Warlord: Remélem, valaki értesíti erről az amerikai nagyjövetet is, bár ha jól tudom, akkor már tudomásuk is lehet róla, hisz böngészik a magyar sajtót.
Warlord
@quadrocopter: miért, szerinted min röhögnek hátukon fetrengve visítva?
Aki Én
Lehet, hogy félreértjük, és elkezdték egy helyre gyűjteni a világ szemetét?
Bringás
@Warlord: Már felsoroltam, milyen törvényeket sértesz takony! Lesz nemulass a börtiben majompofájú!
papa.49
Hiába a hasonlók keresik, és meg is találják egymás társaságát, igaz hazugovics !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.