Szerinte az új Klikkel nem lett nagyobb a mozgástér, ezért nem ad be új pályázatot, helyette politizálni szeretne. Jelenleg más utat keres magának, ahol hatékonyabban tudja képviselni az oktatás ügyét, és szeretne egy konzervatív szemléletű pártot, amelyet nem a pénz és a hatalom hajt. Egy ilyenben szívesen dolgozna, mert úgy látja, még véletlenül sem konzervatív a rendszer, ami most van, és szerinte "amúgy sem az Orbán-kormányban kell gondolkodni, nem ők a jövő".

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Sok sikert kívánok neki. Én már egy új konzervatív pártnak is örülnék, csak szűnjön meg a gyűlöletre épülő politika és az a mérhetetlen lopás amivel ezermilliárdokkal lesz szegényebb ez az ország. A konzervatív érzelmű embereknek fel kellene eszmélniük, hogy ez így nem mehet tovább ami most van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.