Győrkös István állapota a műtét után jónak mondható, de a bal lábára lebénult – mondta Léhner György, a férfi kirendelt ügyvédje a VS.hu-nak.

A férfi a műtét után, a kihallgatása közben tudta meg, hogy megölt egy rendőrt. Védekezésül azt mondta, nem szándékosan lőtte fejbe.

Győrkösön kívül csak a felesége volt ott a házkutatáskor, amikor a férfi a rendőrök felé tüzet nyitott. Az ügyvéd szerint nem tisztázott még a tűzpárbaj körülményei, de a védence azt mondta, hogy a sorozattal nem akart embert ölni.

A hungarista férfin kívül mást még nem hallgatott meg a rendőrség, a felesége nem tett vallomást. A férfi beszámíthatóságát még nem vizsgálták, de az ügyvédje azt mondta, hogy a mentális állapotával biztosan nem lesz gond.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Valahogy nem tudom sajnálni, hogy miért...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@eugen4402: Én már a Gorjunovot ismerem közelebbről ,ugyan is a HŐR nél az volt rendszeresítvel.. Én meg kiképző voltam ott.
eugen4402
@dr. prédikátor: Nahát, ilyen precíz ismertetésre nem számítottam...
Most, hogy írtad a 700 lövés/perces tűzgyorsaságot, gondolhatod, 5 - 6 éves kölyökként tátottuk a szánkat, hogyan ontotta az a kis műszer magából "fémet"...
dr. prédikátor
@eugen4402: Amikor a kopaszok bevonultak hozzánk ,mi tartottunk fegyverbemutatót nekik.A Gorjunovval egy 1x1x1 méteres gyeptégla rakást 150 200 lőszerrel lebontottunk. Teljesen. Hatalmas tűzerőt képvisel.
eugen4402
@dr. prédikátor: Nem kételkedem benne, mert a "csillagosok-katonák" ott az elhagyott homokbányában percek alatt ronggyá szaggatták a magukkal hozott mellalakokat, de lőszerük még maradt ládaszámra, így hát az ott heverésző üres csillékből csináltak nokedliszaggatót. Egy-két év múlva jött divatba a "Gyűjtsd a vasat és a fémet, ezzel is a békét véded!" Azoknak csilléknek nagyon megörültek a MÉH-telepen, mert néhány apukával szétszereltettük és elszállíttattuk őket, mert meg akartuk védeni a békét...
Szókrakész
@r2d2: Lassan fevétetek a "bűvös" 7-ek közé.
Jobb mint egy snobli(Nobel) díj.
Az már tuti.
Ha már ilyen "Bob Dylan" fazonok is megkaphattttyyyák?!?!?!
Előbb adtam volna a Quimby-nek, mert ők legalább értelmes szövegeket írnak a dalokhoz.
És azok tényleg ott vannak a szeren, még versként is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok