Nyilvánosságra hozta a TEK a bőnyi rendőrgyilkos elfogásáról szóló videót. A felvételen többek között az látható, hogy a ház tele volt fegyverekkel – írja a hvg.hu.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai szerda reggel előre tervezett házkutatásra mentek ki a férfi házához, ahol még bejutásuk előtt gépkarabéllyal adott le öt-hat lövést a tulajdonos és megölt egy rendőrt. A rendőrök is használták szolgálati fegyvereiket, eközben sérült meg az idős lövöldöző.

A férfi ellen hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölés és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt rendeltek el nyomozást.

Sajtóinformációk szerint a tettes a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű hungarista szervezet egyik alapítója, Győrkös István.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
TEK(hasra)-esek, lapos kúszás módszerrel, ...hát mit mondjak bravúros módszer volt, az már szent igaz... most aztán irigykedhetnek az amcsik.
TomasP
Viszont köztudott volt, hogy fegyvere van és még az is, hogy radikális talán ellenáll. Furcsa. hogy sima talán fegyver nélküli rendőrt küldenek el hozzá házkutatásra. Mikor lelövi a rendőrt, akkor küldik ki a TEK-et. Miért nem előtte mentek ők és fogták el az „öreget” vagy kutattak nála.
Ó-buda
azt mikor olvashatjuk, hogy "igy kapták el Rogán Tonit!"
Desischado
Ezek egy rendes államban sehol sem lennének. Én nem értek ezekhez a dolgokhoz, de ha a delikvensnek fegyvere van, és vélhetőleg használni is fogja, eszembe sem jutna fegyvertelen embert odaküldeni, hanem rögtön riasztanám a terrorelhárítást. Meghalt egy ember, aki élhetne még. pintér olajos sanya hol van, ebből hogy vakaródzik ki?!
kukac50
Miért nem a Tek emberei mentek be? Féltek?
bence
@Ó-buda: ! Pedig de szívesen olvasnám én is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.