A KDNP ifjúsági szekciója szerint az MSZP-s politikus orosz állami tévének adott botrányos nyilatkozata kimeríti a kommunizmus bűneinek tagadása bűncselekményt, amely három évig terjedő börtönnel büntethető.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
kdnp iksz!!! mé nem a viktor szopkint jelentgetitek aki kőrözött bűnözővel üzletel!???Gecik!!!
dr. prédikátor
kdnp iksz!!! mé nem a viktor szopkint jelentgetitek aki kőrözött bűnözővel üzletel!???Gecik!!!
Cefi
"Keresztény kormány. Keresztény értékrend. Keresztény keresztény.

Nincs a kormánynak, az Orbán nevűnek olyan beszéde és igehirdetése, amiben ne lenne benne a kereszténység valamilyen formában. Most szólok (miután az átlaghülye nagyjából eddig olvassa a cikket, aztán kommentel, mint a hétszentség), hogy nem a valódi keresztényekről, nem a hívő emberekről, nem a tényleg vallásos embertársaimról beszélek. Őket tisztelem. Ugyanitt jegyezném meg, hogy nem a Fidesz szavazókkal van bajom általánosságban – őket is tisztelem és szívük joga bízni a kormányban, vagy jobban bízni a Fideszben, mint más pártokban – kizárólag az agyatlanul, kritikátlanul rajongókról beszélek. Bár ez senkit nem fog meggátolni abban, hogy halálra sértődjön.

De amit az Orbán nevű és bűnszervezete művel, attól hányok. Nem csak – nem elsősorban – azért, mert eleve is hányok a képmutatástól. Nem kedvelem a hazugokat, tolvajokat, álszenteket – értelemszerűen nem szeretem a 3,3 millió magyar szájbatekert kormányát sem – azért, mert iszonyú rombolást végeznek. Most kivételesen nem a szétlopott pénzről, a magánosított piaci ágazatokról, az egymás között szétosztott földekről, hanem az emberi értékrendben véghezvitt pusztításról beszélek."

kolozsvaros.com/2016/11/02/innen-uzenem-a-piszkosul-kereszteny-tyukszemig-osmagyar-fideszhivonek/
1magyar
Szegényke, pedig a törvénnyel van baj. Mert akinek az anyját megerőszakolták az oroszok, az azért utálhatja az oroszokat.
Ez mindig nézőpont kérdése.
Here Potter
Egy szóval sem tagadta a kommunizmus bűneit ebben az interjúban. Történészi szempontból lehet vele vitázni, aki akar. Annak viszont mindenki nagyon örül, hogy egy olyan mikropárt mint a KDMP ilyen ügyekkel terheli le a bíróságot. Amikor Harrach Péter azt nyilatkozta, hogy az gyermek éhezés egyfajta életforma az szebb volt? Amit Ők mondanak az szólásszabadság. Amit más mond az gyűlöletbeszéd. Ha majd a pokolban összefutok ezzel a bandával, letekerem a fejüket mint egy villanykörtét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.