Sajnos hiába mondta ki Winston Wolfe a Ponyvaregényben, hogy "Na azért most még ne kezdjük el egymás propagandaminiszterét alákérdezgetni. " Mielőtt a mindjárt érkező idézeteket olvasva elkezdenénk vinnyogva nevetni, szögezzük le, hogy Lázár János egy rakás amúgy teljesen igaz dolgot is mond a friss népszavás interjújában arról, hogy normális esetben milyennek kéne lennie a politikusok és a sajtó viszonyának. Na de azok a képek! És azok a kérdések! És azok a válaszok! És az a valóság, ami az istennek sem passzol Lázár mézédes szavaihoz! Az interjúnak annyira erős drámai íve van, hogy ez után a cikk után vagy helyette mindenképp érdemes eredetiben végigolvasni. A kormányátlagnál jóval intelligensebb Lázár mindig is mestere volt annak, hogy lefegyverezze, majd a tenyeréből etesse még akár az ellenségesnek elkönyvelt lapok riportereit is. A Népszava interjúja olyan erősen startol, hogy képtelenség nem ideidézni: - Felhívta a Népszava főszerkesztőjét, hogy tisztázzák, miért nem vesz...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Aki ennyit hazudozik 6 év alatt, mint Lézer-Luxus, az annyit is ér! Csak az "unió megtiltotta" tárgyban megfogták vagy kétszer-hármszor!
kakaósbögre
ezt a lényt már ellepte a saját hazugságözöne.
Mobil123
"Minden esetben megpróbáltam korrektül, higgadtan, őszintén válaszolni és legkevésbé sem állt szándékomba a Népszava szerkesztőségét vagy olvasóit bármivel megbántani. Abban a reményben adom ezt az interjút is, hogy visszacsábíthatom Önt és persze a szerkesztőségüket a Kormányinfóra. " - egy százas papírzsepit elhasználtam a meghatotságtól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.