Kósa Lajos azt követően tartott sajtótájékoztatót, hogy a parlament 131 igen szavazattal, 3 nem ellenében elutasította az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett alkotmánymódosítást, amely kimondta volna, hogy nem telepíthető be idegen népesség Magyarországra. Az elfogadáshoz legalább 133 igen szavazat kellett volna, az ellenzék részéről azonban senki nem támogatta az előterjesztést.

A Fidesz frakcióvezetője úgy értékelt: bebizonyosodott, hogy a Jobbik és az MSZP is hazudott, becsapta az embereket, korábban ugyanis mindkét párt a törvénymódosítás támogatásáról nyilatkozott.

A magyar embereket és a 3,3 millió nemmel szavazót a két párt megtévesztette. Hozzájuk csatlakozott Gyurcsány, ő annyival voltak becsületesebb, hogy előre mondta, semmit nem fog támogatni.

Ebben az ügyben Gyurcsány volt a legbecsületesebb, becsületesebb mint Vona Gábor és Molnár Gyula

- mondta Kósa. Az emberek véleménye kizárólag a KDNP-nek és Fidesznek fontos, a küzdelemben csak rájuk számíthatnak, tette hozzá a frakcióvezető.

Kósa Lajos azt mondta, az alkotmánymódosítás után kialakult helyzetet a Fidesz elnökségi ülésén értékelik.

Gyurcsány Ferenc Facebookon reagált a dicséretre:

Kósa Lajos Gyurcsányt dicsérte

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szenved a horda, véreset vizel, Grácba elindult már valaki a hatásos gyógyszerekért?
Rángatózik a félkegyelmű? Ilyenkor vigyázatok vele, dühében meghosszabbíttatja a játékcsihuhut Pozsonyig!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alzheimer Fauna
Ha az a nagyon alélt eszű a Gyurcsányt, akkor én a KisGét dicsérem!

Miért szeretem a miniszterelnök urat, Magyarország legnagyobb Kisgéjét?
Órai dolgozat kicsit több mint 2000 karakterben (beleértve a címet, meg amit már leírtam).

Mert szép. Másnál súlyos mentális sérülésre utaló féloldalas mosolyát tokája teszi feledhetetlenné, szálas muffin termetén jól mutat a méregdrága (gyerek) öltöny, s ha a zakót nem is tudja begombolni, ennek csak a pocakja az oka, amit teljesen a saját erejéből (igaz a más pénzén) növesztett.
Mert egyszerű. Nála a tájépítészet=térkő. Nála nincs "színe és fonákja", csak fonákja, számára az egész ország Várkert Bazár. Neki a fa tájidegen, ezért, hogy lássa az erdőt: írtja a fát. Legyen az Natura 2000-es védettségű, városligeti, vagy bármilyen. Ha a kisvasútjának útban lesz a leányfalui, Móricz Zsigmond által telepített száz éves fasor akkor "recipe ferrum".
Mert nem fél változni. Például, amiért egy emberöltővel ezelőtt lándzsát tört - a demokrácia -, afelett most pálcát.
Mert környezetvédő. A KisGé-féle történelmi recycling tankönyvbe illő (bele is rakatta): a szemetesből újrahasznosított Hóman, Prohászka, Horthy, Nyirő, felkarolt kultusza, a már-már feledésbe merült gyönyörű szavak feltámasztása: jobbágy, munkaszolgálatos, arisztokrata, dzsentri, sarc, zászlóanya, hittérítés, főméltóságú, deres, keresztes hadjárat, fő- és jószágvesztés, úriszék, Blitzkrieg …
(Vedd észre a KisGé által(!) benyújtott hetedik törvénymódosítás szövege "Valljuk, hogy a történeti alkotmányban gyökerező alkotmányos önazonosságunk védelmezése az állam alapvető kötelessége." mennyire egybecseng a „ez a törvényjavaslat a nemzettest idegen elemekkel való túlzott áthatása ellen jogos önvédelemből korlátoz jogokat” mondattal. Igaz ez a Teleki miniszterelnök által benyújtott 1939. évi IV. törvénycikk indoklásában volt, amit mi csak 2. zsidótörvényként ismerünk
Mert következetes. Ha valamit rosszul csinál (eddig még mindent), akkor azt hibátlanul rosszul...
Alzheimer Fauna
Legfőképpen, azért mert szereti a népét. Ha nem Ő (és népi zenekara) irányítaná az országot már rég belefulladtunk volna a jólétbe (vagy legalábbis tudnánk békében élni), de Ő fáradtságot és a pénzünket nem kímélve felépítette a Nagy Nergátat (amihez képest a Hoover-gát csak kutya ...farka - pontosabban a kutya kétfarka), magára (és családjára, udvaroncaira) vállalva a jóléttel járó minden nyűgöt. Szívesen díszíteném a gátját: a repedésekben kis magocska lehetnék, valamilyen virág, mondjuk tölgyfa mag.
De ezzel sokan vagyunk így.

S, ha én Toruk Macto lennék, dolgozatomat így fejezném be:
The KisGé’s government have sent a message that they can take whatever they want...
prime777
@Aki Én: "És mi az, hogy ,,akik elmentek azok 98%-a mellette állt ennek a népszavazásnak."?? Ők is csak a bevándorlás ellen, és nem a fidesszel vannak."

Ez így igaz!
prime777
@Alzheimer Fauna: Most mond el azt,hogy miért szereted a Gyurcsányt!
Légyszi légyszi! :)
evacica
Na Fleto most kérd már ki, hogy ez a makogó Mr.2o% így megdicsért! Számodra ez felér egy sértéssel!
Béla333
A Fidesz vigyáz, nehogy nagyon leamortizálja Gyurcsányt, hiszen akkor helyette ismeretlenek jöhetnének, akikkel még nem lopott közösen!
A régi bevált tolvaj mégiscsak jobb, mint egy ismeretlen, akit esetleg nem is lehet zsarolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok