Gallagher érsek ugyanakkor a találkozón a szolidaritás fontosságát hangsúlyozta. Szijjártó Péter azt is hozzátette: a magyar külpolitika egyik fő fókusza a keresztényüldözések elleni határozott fellépés. "Európa keresztény identitását meg kell védeni, és soha nem fogjuk elfogadni, hogy akár Európa, akár Magyarország keresztény identitását bárki megkérdőjelezze" - szögezte le Szijjártó Péter, hozzátéve, hogy a keresztények hátrányos megkülönböztetése ellen küzdeni kell. Szerinte Európa keresztény identitását csak úgy lehet fenntartani, ha a család és a munka áll a középpontban. Szijjártó Péter a szentszéki külügyminiszterrel tartott találkozón azt is közölte: álláspontjuk szerint a bevándorlás nem jó válasz sem a munkaerőpiaci, sem pedig a demográfiai problémákra. A migráció kettős veszélyt hoz Európára: terrorveszélyt és a párhuzamos társadalmak kialakulásának veszélyét - szögezte le.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A terrorizmus, a keresztények helyi molesztálása nem újkeletú, eddig vajon miért nem volt annyira fontos a "megvédésük"? Miről menne az elterelés, ha bevennénk a szokásos idióta maszlagot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.