A pénteki lakossági egyeztetésen abban állapodtak meg, hogy a választók is elmondhatják az ötleteiket arról, milyen legyen a Benczúr játszótér. A cinikus önkormányzat hétfő délelőtt már meg is mutatta, hogyan kell értelmezni a szavait. Még újságíróként is ritkán lehet olyan vegytiszta formában megtapasztalni a választók totális hülyének nézését, mint ahogyan a terézvárosi önkormányzat vezetői bántak az őket megválasztókal múlt pénteken, amikor a Benczúr park nevű játszótérről tartottak lakossági fórumot. A Simonffy Márta alpolgármester vezette csapat ugyanis, miután a törvényeket felrúgva előzetesen nem értesítette a projektről a térre néző házak lakóit, akik így nem tudta ügyfélként részt venni a véleményezési-engedélyezési eljárásban, azután hívott csak össze "egyeztetést", amiután már kivágták a fáiról híres tér fáinak harmadát, és ledózerolták a placcot.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Na így legyen ötösöm a lottón. Pont ezt jósoltam. Amíg a lakókat elaltatták a munkálatokat folytatták, hogy már ne legyen mit megvédeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.