Az ipar gyengélkedett, az építőipar pedig még nem talált magára a harmadik negyedévben, így lassabban nőtt a magyar gazdaság július és szeptember között.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Azt nem értem, hogyan torpanhat meg ami dübörög.
Ott akkor valami hatalmas satufékezés kellett jöjjön.
Különben, mint a tankerhajóknál, kilométeres "féktáv" lenne.

Csak nem Széles kifejlesztette az antiGDP készüléket is?!?!?!
És tavaly tesztelték?!?!?!
papa.49
A két ,,észlény,, a futsalosmajom, meg a ,,gúnárnyakúmiska,, szerint ,, szárnyal a gazdaság,, igen szárnyal, mint a ledobott kő a szakadékban!!!
Ha a németek elkezdik elvinni az összeszerelő üzemeiket, akkor már nem i lesz termelés, neg ha nem jön a Uniós pénz, a gazdák még bukfencet se tudnak vetni, nem hogy gabonát!!!
Dilettáns hozzá nemértő faszkalapok akik a posztokon ülnek, de legfőképpen a hazugovics, aki mindent saját hatáskörben dönt el, miközben tökhülye mindenhez a lopáson kívül!!!
eugen4402
Esküszöm, nem vagyok egy irigy pali, de nem kéne egy kicsit visszafogni a határon-kívüli "nemzetpolitikai"-nak becézett eszméletlen pénzpocsékolást???
Orrba-szájba támogatunk mindenkit, aki magyarnak mondja magát, még ha ezt nem is tudja magyar nyelven előadni. Vajon hány száz milliárdot költött ez a kormány eddig szavazatvásárlásra? Mert - valljuk be - erről szól a történet...
nemkati
@nyanya001: Nem tudom, kapott-e Magyarország valaha ekkora lehetőséget (amit most elszalasztott, elherdált). De az szinte biztos, hogy többet nem fog.
nyanya001
@nemkati: Soha és többé nem is fog kapni mert ez a horda elqrta nem kicsit hanem nagyon !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.