"Egyes tagállamok falakat építenek, és csak akkor szolidárisak, amikor pénzt kapnak. " Matteo Renzi a RAI olasz közszolgálati rádió esti politikai-közéleti műsorában kijelentette: ha az Unió egyes tagállamai falakat építenek, és csak akkor szolidárisak, amikor pénzt kapnak, akkor készen állunk megvétózni az unió költségvetését. Az olasz kormányfő emlékeztetett rá, hogy az európai szolidaritásnak megvannak a maga szabályai. Azt már korábban is egyértelművé tette, elfogadhatatlannak tartja a magyar határzárat. Nem fogadjuk el, hogy az Európai Uniónak általunk befizetett pénzből falakat emeljenek - szögezte le. (forrás: 444.hu) Róma új paktumot kíván benyújtani, amely érinti a gazdasági növekedést, új biztonságpolitikát a külső határokat ellenőrző rendőrséggel, a kulturális források növelését, valamint az ifjúságpolitikát.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bringás
Na Renzi, te is hamarosan indulsz a levesbe! Az olaszok a tengerbe zavarnak!
Eladott Ország
Renzi "új biztonságpolitikát a külső határokat ellenőrző rendőrséggel" és ennek mi az akadálya.
Ki hozza az afrikai partokról a bevándorlókat Európába, azután ereszti szélnek. Csak ereszd tovább őket, majd meg látod a szolidaritás szabályait, ha hozzád is költöznek és megkérdezik, te minek vagy itt.
nevemnick
Gyagyás! Renzi nem fél a népszavazástól, ami a pártja ellen is irányulhat,ellentétben egyes zsebdiktátorral, aki megérdemelné, hogy Európából is kizavarják.
tutajos
@Bringás: Mondja ezt egy megsemmisült vívóedző!
Bringás
@tutajos: Miről beszélsz? Sokat segítene, ha értelme is lenne a leírtaknak, mert így kezelhetetlen a megjegyzésed!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.