A kancelláriaminiszter állítja, ő nem Pharaon, de ettől még nem tisztul a kép. Nem a kormány, illetve a miniszterekhez közel állókat, hanem a magyar emberek biztonságát óvják a titkosszolgálatok. Akkor is, ha a mind zavarosabb Pharaon-ügyben olykor úgy tűnik, a magyar szolgálatok futni engedik a fideszesek számára fontos, ám a valóságban nemzetbiztonsági kockázatot is jelentő külföldieket. Lázár János, a tegnapi Kormányinfón legalábbis ezt állította a Népszava kérdésére. A Miniszterelnökség vezetője megismételte, a nemzetbiztonsági bizottság múlt heti ülésén "korrekt és tisztességes" tájékoztató hangzott el, amiből kiderült, a szaúdi üzletember nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot, és a hatóságok minden szabályt betartottak a schengeni vízum megadásánál. Ghaith Pharaon kérelmét minden schengeni tagállam láthatta, sőt az FBI is, de senki nem emelt ellene kifogást.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azt már tudjuk, hogy főleg Kézer-Luxusna,k egy szavát sem lehet elfogadni hitelesnek!
Az a tény, hogy valakinek mennyire kopottak a bőrfodorszálai, csak a levett ujjnyomatból lehet megállapítani, egyébként nem.
Ismétz hazudsz patkány!
Equus
mecsoda világraszóló nagyszerűség Mária országában. 7 milliárd emberből 4-nek lehet ilyen tüntete és ímé a csodák országában mindjárt kettő is van, és az egyik éppen táskahordozóy lázár exc. úr. Mecsoda csoda. Már ezért is érdemes milliárdokkal támogatni az eucharisztikus világbirkái találkozót támogatni az adófizetők pénzéből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.