Semmilyen fennakadást nem okoz az ügyintézésben és semmilyen hátránnyal nem jár a járási és kormányhivatalok dolgozóinak a nyugdíjasoknak szánt karácsonyi utalványok kézbesítése - mondta Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Egy közalkalmazott levele a témáról : Nem mintha más mocsokságaik nem háborítanának ugyanennyire fel, de az alábbi témáról többet tudok, mint ami a sajtóban megjelenik.
Kitalálták ugye, hogy kormányhivatalnokok kézbesítsék az utalványokat a nyugdíjasoknak.
Tegnap jött az e-mail a főnökömnek, hogy jelentse le, hogy mindenkinek van-e bérlete. A főnököm sápadt, és remeg az idegességtől. Gyűlöli a konfrontálódást, kb. annyira fideszes, mint én, és a szabikat is már egy hónappal korábban egyeztettük, hogy ne legyen olyan, hogy nem tudjuk tartani a határidőket. Halkan csak annyit jegyeztem meg, hogy Orwell:1984, mire mondta, hogy körülbelül… Mi a faszom közük van hozzá, hogy kinek van bérlete!?

Tudni kell, hogy kb. 80-100 kimenő levelet küldünk el naponta, amiket ugye meg is kell írni, valamint fel kell dolgozni a beérkező kb. 100 darab kérelmet, ill. valakinek ezt át is kell venni a személyes ügyfélszolgálaton, ahol van, hogy 2-2,5 óra a várakozási idő…A munkaerő - az amúgy érettségivel elvégezhető feladatra - csupa diplomásból, fele arányban jogászokból áll. Van aki 8 évet húzott le az egyetemen (jogtanácsos) azért, hogy nyelvvizsga-pótlékkal együtt 180 ezer nettóért gályázhasson itt. (Itt jegyzem meg, hogy januártól az osztályunkat szétdobják, a nyelvvizsga-pótlékot elveszik, nem tudjuk ki lesz a főnökünk, és mennyi fizetést kapunk, semmiről nem tájékoztatnak.)
Először mindenki nagyon fel volt háborodva, hogy ő bizony nem postás. Olyan úrinők szájából repkedtek a kurvaanyádok, bazmegek, akikről nem is gondoltam volna.:D
Délelőtt jött a jelzés, hogy a 17 fős osztályunkról 14 (!!) fő önkéntes jelentkezőt várnak. (Reggel a tv-ben még az hangzott el, hogy elhivatottak vagyunk, és önként megyünk, a cinikuskurvaanyjukat.) Aki vállalja, 20 ezer Ft bruttó juttatásban és 3 nap szabadságban részesül. A kiírt szabadságot nem lehet 20-23-ig kivenni. Vagy kézbesítünk, vagy dolgozunk.

A legtöbben vállalták. Volt, akinek rögtön meggyógyult a fájós lába… A legtöbben nem is érzik,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nyanya001: Mindig találsz egy, két pontosan oda illő képet gratula...
Nessy
csak tudnám, miért a "szép emlékű" népnevelők jutottak eszembe!
Igaz, azokat teherautóval szállították!
namihami
Úristen, arra már gondolni se merek, nehogy összecseréljék őket a Jehovistákkal, mert azok is kettesével járnak.
Viszont jó hír a nyugdíjasoknak, itt a lehetőség a választásra. Vagy a pénz vagy a megtérés.
papa.49
Már ,,megvilágosodtak,, a fiúk, rájöttek amit kigondoltak az egy bitjükkel nem kivitelezhető, most már mégis a posta fogja kiszállítani, ezt normális ember nem is gondolhatta volna másként, igaz ők kurva messze vannak a normálistól!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.