Zs. Zsolt matrica nélkül hajtott fel az autópályára, majd írt egy olyan méltányossági kérelmet, amiért még mi is szégyelljük magunkat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Én balga eddig azt gondoltam, hogy a mentőknek, tűzoltóknak, katasztrófavédelemnek és rendőrség autóinak nem kell útdíjat fizetniük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Ez a kérelem olyan értelmetlen hablatyolás, amikor Pistike az óvodában próbálja elmagyarázni, miért is verte meg a Julcsit. A tömegközlekedési jármüveken sem mondhatom az ellenőrnek, hogy leszállok a köv. megállónál és jegyet véve már lobogtatom: van érvényes jegyem.
Yeromos
Aki ezt kitalálta annak azt kívánom, hogy ha szüksége lesz mentőre autópálya helyett menjen érte mondjuk a régi 70-en úton oda nem kell matrica.
sokanvagyunk
Gondolom, azóta sokkal magasabb beosztásba került ez a jóember.
eszegfu
@Yeromos: Igen, de oda is csak Debrecen érintésével jusson el!
namihami
Nem is értem, hogy mi a jelen esetben a gond. A személyautót Zs. Zsolt vezette (testvére Zs. Miska), a mentőt nem Zs. Zsolt vezette (akinek nem testvére Zs. Miska). És ettől a pillanattól világos és érthetővé válik az állampolgárnak a hivatalok előtti egyenlősége. Nem???
Nehogy már ezt az egyszerű esetet még magyarázni kelljen. Szólni kell Zs. papának, hogy fogadja a mentősöket is örökbe és ez a gond--hussss-már el is szállt.
nezelodo
Egy helyen nehéz elsikálni az ügyet, ha gyorshajtáson kapnak. Persze történt elsikálás, nehogy legyen egy plusz rossz kreditje a nagy ember kölkének, baráti kérés lehetett egy tettre kész vezető felé, ha főnök akar maradni teljesíteni kell. Aztán valaki homokot szórt az olajozott mutyigépezetbe, és nem volt ideje nagyot álmodni az ügyintézőnek, mert ő repült, nem a zsaroló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.