Jóval többen vannak azok, akik egy baloldali-liberális kormányt szeretnének hatalmon látni, mint ahányan a hasonló elveket valló ellenzéki pártokra szavaznának - ez az egyik legfontosabb megállapítása a Republikon Intézet stratégiai igazgatója szerint annak a közvélemény-kutatásnak, amelyet a cég nemrég készített. A felmérés szerint jelentős mértékben, 7 százalékkal csökkent a Fidesz kormányzásának folytatását támogatók aránya. A hónap nyertese a Jobbik és az Együtt. A pártpreferencia mellett a Republikon Intézet rendszeresen felteszi azt a kérdést is, hogy a választók milyen kormányt szeretnének a következő választás után: ilyenkor a választóknak három válaszlehetőséget kínálunk – Fidesz-, Jobbik-, vagy baloldali-liberális kormányt szeretnének-e. Az e kérdésre adott válasz alapján a pártválasztókon belül 54-ről 47 százalékra csökkent azok aránya, akik a következő választások után is a jelenlegi kormánypártot, a Fideszt látnák legszívesebben az ország élén.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ha a Fidesz 2018-ban ne érne el egy "2/3-os többséget", akkor legyetek már most felkészülve egy Fidesz -Jobbik koalícióra.
Mindegy, most hogy néz ki a viszonyuk, - ez csak helyezkedés, már a kampány része.
De ha kell, összezàrnak, hogy egy levélpapír se fog közéjük férni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@Szókrakész: igaz, ez az új ,,Manhattan terv". Ki kell fejleszteni egy új krumplipuskát a nem ezt az országot és népét szolgáló hatalom ellen.

:D
Szókrakész
@nevemnick: Már itt is lehetne olyat kívánni, mint a filmben, hogy egy napig nem hazudhatna egyik politikus sem!!!
Legyen az jobb, bal, közép, fent, lent, Együtt, Külön, DK, kádé, enpé, péen, PM, DM, Rossmann,...
nevemnick
@Szókrakész: egy nap nem lenne elég...
Szókrakész
@nevemnick: Dehogynem!

És csak egy kérdést tennék fel nekik!

MENNYI ÁLLAMI ÉS EU-s PÉNZT LOPTÁL EDDIG ÉS HOL REJTEGETED?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.