Egy nagypapa éppen vásárolni ment a kisunokájával, az ötéves Patrikkal. Az albertfalvai bevásárlóközpontban szokás szerint beültette a bevásárlókocsi gyerekülésébe, majd nem sokkal ezután egy nagy reccsenést hallott – írja a Bors.

Az unokám egy kicsit mozgolódott, majd hirtelen hátravágódott, és ott lógott a bevásárlókocsiban. Pislogni sem volt időnk. Kiderült, hogy el volt törve az egyik ülőketartó. Patrik is nagyon megijedt, ráadásul beszorult a lába, így igencsak nehéz volt kiszedni

– mesélte Sallós Tibor, aki azonnal jelezte a problémát a vevőszolgálatnak. Onnan a biztonsági őrhöz irányították, aki azzal hárított, hogy nem az ő dolga. Ezt követően újra a vevőszolgálatra ment, ahol igencsak lekezelően beszéltek vele.

Egyértelműen balesetveszélyes jó néhány bevásárlókocsi, és ezeket senki sem ellenőrzi. Jeleztem a biztonsági őrnek, hogy félretoltam a miénket, de szerintem visszatolta a többi közé. Amíg egy kisgyerek be nem üti a fejét, nem is fognak törődni vele...

– mondta csalódottan.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Komolyan mondom, ennyi rosszindulatú kommentet nem mostanában olvastam!!!
Mi az hogy "kurvakölyköd", "minek az ilyennek unoka" !
Nem tudom, adott helyzetben ( ha épp a saját gyerekről, unokáról lenne szó és vele történt volna meg) akkor is ilyen vélemény lenne???
A kisgyerek NEM a bev.kocsiban, hanem a GYEREKÜLÉS-ben ült!!!
Az, hogy így állt hozzá a biztonsági őr, számomra felháborító!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
@ágimami: Nem kell leharapni a fejünket, de lúzer a nagyfater. Ilyen velem nem fordulna elő. Sérültek voltak? Maximum csak akkor érthető az egész. Meg erősen kételkedem abban, hogyha valaki ebből ekkora műsort rendez, annak feltűnési viszketetsége van. Azért a biztonsági őrt is meg kellene hallgatni az esetről. A papa produkálta magát. Ismerem ezt a helyzetet. Az egész élet egy balesetveszély. Mi a fszt tehet a biztonsági őr? Ott a panaszkönyv. Hívja az üzletvezetőt. Ennyi esze van a nagyfaternak. További jó csámcsogást kívánok a nagyfateron.
Fradigege
@ágimami: Hívja ki legközelebb a katasztrófa védelmet. Meg fogják dícsérni érte.
ágimami
@Fradigege: Nagyon köszönöm a kioktató választ, senkinek nem haraptam le a fejét, csak leírtam a véleményemet, azt hiszem kultúráltan, nem úgy mint itt egyesek!!!
Hogy "mi a fszt tehet a biztonsági őr?" Mondjuk segíthetett volna a gyereket kiszedni a kocsiból, nem csak azért van ott, hogy bámészkodjon!! Nem, sérültek nem voltak, de csak abban az esetben kell segíteni??
Tán biztonsági őr, ha ennyire ismeri a helyzetet???
Ja, nem szokásom "csámcsogni", főleg nem "nagyfaterokon" és a katasztrófavédelmet sem hívnám ki, de az biztos, hogy SEGÍTENÉK!!!
Ezzel részemről ENNYI!!!
Fradigege
@ágimami: Meg kellene hallgatni a másik felet is. Túl sok energiát fordítunk erre a sztorira. Egyébként itt a kioktatást nem én kezdtem.
Peller Anikó
@ágimami: Látod Ágika, segítenél. Helyes, segíts. De egy biztonsági őr figyelmét úgy tereljük el amikor lopunk, hogy a gyerek lábát beszoríccsuk a bevásárlókocsiba és közben rikácsolunk. A tádé purdé meg addig nyugodtan lop. Vágod?
elnyomott
@Peller Anikó: - kurva vagy te, az anyáddal együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.